web analytics

Author Archives: Reino

Ikke bare gøy

Livet er egentlig noe drit. Det hele starter med at man blir presset gjennom et hull som egentlig er konstruert for noe helt annet, og følgelig er alt for trangt. Ørene blir brettet idet man prøver å trenge igjennom, og gørr, slim og blod flyter. Men så retter plutselig ørene seg og smeller opp som rullegardiner til en vanvittig blanding av smertehyl, jubel og skuffelse. “Faen så skrukkete han er” Og man tenker vantro “Er dette livet?”

Deretter kommer et utrolig sterkt og blendende lys. Du kan ikke engang se hvem utøver rå vold mot stumpen din, kun med det målet for øyet og få deg til å grine. Før du vet ordet av det ligger du med en pupp i munnen og tror det skal være slik.

Så går det slag i slag med kolikk og tenner som gnager seg vei ut av gommen.

Etter en utrolig lang og smertefull periode med barnehagetanter som på død og liv skal prøve ut eksperimentelle pedagogiske teorier på akkurat deg, blir man pælmet inn i skolen der mobberne og generelle plageånder kaster seg over den ferske fjotten, som i sin naivitet tror at det er nå det hele virkelig begynner.

Så kommer kviser, stemmeskifte, hormonstormer og en drøss andre ydmykelser.

Nå er tida inne for å smelle et kvinnfolk, du egentlig ikke liker, på tjukken, på en eller annen fest. Resultatet blir 20-30 år med enda fler unger som griner, driter, spyr og bruker opp alle pengene dine, mens regningene hyler til deg fra postkassa og namsmannen sitter på taket og roper “Hallo!” ned i pipa di.

Nå er du blitt så lei av driten at du bare ønsker å dø, men det er ikke tida for dette riktig enda. Du må gjennom prostataproblemer, gikt, hemmorider forårsaket av langvarig inntak av konas kjøttkaker, muskeltap, hjernesvinn, inpotens, mugg/soppangrep og osteoporose for å nevne bare en bitteliten del av plagene du må igjennom.

Så er det vel kvelden da? Neida, nå bærer det avgårde til sykehjemmet der du blir ivaretatt av en mannlig sykepleier som liker litt i overkant godt å vaske deg i rumpa. Men du kan ikke lenger protestere fordi det siste slaget ditt tok taleevnen din.

Så kommer presten og forteller deg at du kan se fram til nye runder med “livet” etter døden. Du prøver å protestere, men afasien sitter dypt, og før du vet ordet av det dauer du og våkner til et hælvetes leven og et utrolig sterkt lys, og en stemme som buldrer “Faen så skrukkete du er…”

…en slik som jeg vil ha.

Jeg er altså Reino. Jeg er niogtyve, liker turer i skog og mark, tar gjerne et glass vin i godt selskap og kanskje til og med en sigarett. Jeg er glad i barn, og barna liker meg…fordi jeg er en slik persom som barn bare elsker.

Jeg har litt mer penger enn hva som er vanlig, og skammer meg ikke over det. Jeg er svært interessert i kunst og da billedkunst spesielt. Tidligere var jeg konsertpianist, men en neglbåndsskade satte dessverre en stopper for den karrieren for noen år siden.

Men jeg har ikke alltid levd på solsiden. Som barn ble jeg tidlig forlatt av min far, som flere måneder i året reiste til Asia for å fungere som konsul.

Mor, som var en voldelig alkoholiker, slo meg med en ganske hard fjærpute både titt og ofte, og særlig hvis hun hadde tatt seg en cocktail.

Som dere kanskje skjønner prøver jeg å komme i kontakt med en kvinne som kan lege de sjelelige sårene som jeg har fått i barndommen.

DU, må være: kåt som et uvær, slank og veltrimmet. Du må ha vunnet en eller annen pris for utseendet ditt, og om du er dum som en geitost, er det bare en stor fordel. Du må også ha godt med penger og ha store pupper.

You lucky girl: Du kan kapre en sterk, følsom og jævla rik fyr ved å sende et brev til: Bill. Mrk. Reino

…før i tida

Før i tida kunne kvinnfolka lage mat. Lammerull, kjøttkaker, lapskaus og alskens delikatesser tryllet de fram på det vesle kjøkkenet sitt. Men nå for tida skal man være utrolig glad om man får tak i ei som kan varme en grandiosa.

Før i tida vasket kvinnene huset, klærne, og kroppen sin. Nå for tida vasker kvinnfolka kroppen til de blør, mens møkka fonner seg oppetter veggene.

Før i tida ville kvinnene bare pule på fredag, og det var egentlig akkurat passe. Men nå for tida vil kvinnene bare pule på søndag, og det er jaggu ikke frivillig, fordi de er så slitne etter all pulinga av arbeidskameratene i ukedagene.

Før i tida banket kvinnene ungene med teppebanker, slik at far skulle få fred når han kom hjem fra jobb. Nå for tida må far i mye større grad banke ungene sjøl, for å skape rom for en liten stille stund på kvelden.

Før i tida tok kvinnene bussen, men nå for tida skal de faen meg kjøre rundt i egne biler og grise til atmosfæren, og skremme livet av ungene når de skal rygge og parkere.

Før i tida kostet en karamell 1 øre. Det tilsvarer 8 kroner i dag riktignok, men det var allikevel veldig billig.

Før i tida fantes det ikke homofile. Nå for tida er det bare i Iran at det ikke finnes homser, og det er jo da selvfølgelig et land man av andre grunner ikke bør flytte til.

Før i tida bodde negrene i Afrika, men nå for tida bor de i annenhver hekk i boligstrøkene, og de hopper frem og raner og voldtar alle som kommer forbi hekken der de har bosatt seg.

Nå ble jeg litt lei av denne posten, så kom gjerne med flere eksempler på at alt var mye bedre før i tida i kommentarfeltet.

Reino

Nå skal de faen meg få igjen

Du må klikke på overskriften for å få se bildet…

 

 

Drit-dårlig gjort

Hvem er det som har driti i tundraen? Den som har skylda kommer vel neppe til å innrømme noe, og det er jo bare helt typisk, men uansett, “Dette var utrolig ufint gjort”

Greit å bli dritatrengt og alt det der, men før du huket deg ned for å tømme tarmen rett i premafrosten burde du kanskje ha tenkt på konsekvensene. “SHIT BAG!!!”

Page 1 of 41234
%d bloggers like this: