web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Bullworker

Dette er saker! Jeg hadde en bullworker, tror jeg var femten år når jeg fikk den til jul, om jeg ikke husker feil. Det fulgte med et treningsprogram, der jeg nøye førte opp utviklingen i muskelstørrelse. Så og så mange centimeter rundt overarmen. Og i det hele tatt. Jeg ble større også, så egentlig syntes jeg Bullworkeren var fin jeg altså.

Men Jesus! Målebånd og skjema over størrelsen på biceps? Hadde jeg aldri orka i dag, og ikke i går heller.

One comment

 • Rune
  12 April, 2012 - 7:16 pm | Permalink

  Hadde en Bullworker jeg også…
  Fikk den i 16 års alderen og til min store forbauselse så vokste raskt i størelse.. 😀
  Anbefales!! 😉

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: