web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Senatet vil gjøre Watergate-innbrudd lovlig

Senatet i USA vil neste uke stemme over et lovforslag som retroaktivt vil erklære Waterate-innbruddet som lovlig.

“Hvis President Nixon følte at det var nødvendig å spionere på Demokratenes Nasjonalkomites hovedkvarter så er det godt nok for meg,” sa Senator Pat Roberts (R.-Kan) som utdypet at “det er på tide at vi slutter å kritisere våre ledere.”

Lovforslaget er det første i en rekke av lover som søker å forsikre Presidenten mot å gjøre gale ting. Andre lover som Senatet overveier er å tillate å bytte våpen mot gisler, manipulering av etteretningsmateriale for å frembringe argumenter for å starte en krig, bedra det amerikanske folk, samt bruken av ordet “sttratergi.”

Demokratene reagerte hurtig og vil ha med et tilleg som vil gjøre sannhetsgehalten i et vitnemål for en storjury avhengig av hva betydningen av “er” er.

Republikanerene planlegger også å gi Det Hvite Hus tre “Fri passering” og to “du-slipper-gratis-ut-av-fengsel” kort i tilfelle noen skulle begå forbrytelser før Kongressen har hatt muligheten til å avkriminalisere dem.

“Jeg er tilfreds med at disse lovforslagene øker Kongressens oversikt over den utøvende grenen av myndighetene,” sa Senator Olympia Snowe. “Når det kommer til stykket kan vi ikke isolere Presidenten fra konsekvensene ved å begå overtramp hvis ikke Presidenten forteller oss hva han gjør galt.”

Skrevet av Tom Burka
-Opinions you should have-

Leave a Reply

%d bloggers like this: