web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Johanna våknet opp til bursdagskake

Nå gleder hun seg til å begynne i full jobb i hjemmehjelpen igjen


Creative Commons License photo credit: *Kicki*

(Blabladet): Etter å ha vært aktivt sykemeldt på grunn av hjernerystelse i nesten tre uker, eklærte fastlegen Johanna Riis for helt frisk igjen, og hun er klar til å stille på jobb igjen mandag morgen.

Beskjeden fikk hun på sin egen bursdag, og nå ser 53-åringen frem til å svinge mopp og støvsuger igjen.

Tatt igjen det tapte

– Denne uken har jeg jobbet veldig hardt fysisk for å se om helsa tålte det. Hver dag har jeg økt mengden med støvsuging og gulvvask. Selv om jeg innerst inne har følt meg klar hele uken, har jeg samtidig respektert fastlegens råd om å vente til fredag med å ta en avgjørelse, skriver Johanna på sin blogg.

Etter å ha vært på jobb i dag dro Johanna på legekontoret for å gjennomføre de siste testene hos fastlegen.

– Jeg dro i ettermiddag etter jobb for å gjennomføre den siste testen hos fastlegen. Den gikk veldig bra og jeg fikk endelig det klarsignalet jeg håpet på.

– Mitt personlige mål har hele tiden vært at jeg skulle bli friskmeldt til mandag morgen og den beskjeden fikk jeg altså i dag.

«Koselig bursdag»

Den tidligere kassedamen på Kiwi beskriver bursdagen sin som koselig.

– Jeg våknet til gaver fra min mann og vår datter Ella, før Ella måtte skynde seg på skolen, der hun hadde prøve i eldre historie. Har også hatt en veldig koselig samtale på telefon med min datter Anna som bor i Kristiansund, skriver Johanna.

Etter å ha vært på legekontoret og kost seg med familien drar Johanna nå på syklubb med flere av arbeidskollegene.

– Jeg har savnet å stå opp om morgenen og spise frokost med mannen min før vi begge gikk på jobb. Jeg er veldig spent på hvordan arbeidsdagen blir på mandag og nå er det hvile og riktig inntak av mat og drikke som står på planen i helgen.

3 Comments

 • Pingback: Tweets that mention Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på » Johanna våknet opp til bursdagskake -- Topsy.com

 • 27 September, 2010 - 7:19 pm | Permalink

  Nei nå er du slem. 😈
  😎

  • Hjorthen
   27 September, 2010 - 11:27 pm | Permalink

   Takk skal du ha!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: