web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Dødningehoder både her og både der

VG avslører i dag, eller rettere sagt i går, at norske soldater fra Telemark bataljon skal ha sprayet dødningehoder på Afghanske hus. Dette er fæle greier, særlig siden det virker som om, basert på dagens, eller rettere sagt gårsdagens, mediestorm, at de norske soldatene bare har fått utdelt dødningeskallen, men ikke har ringen med det godes merke på den andre hånden. Det kan jo ikke gå bra, man kan ikke være hard mot de harde, hvis man ikke samtidig er god mot de gode. Leser ikke Faremo Fantomet?

Men vi som liker å gå litt bak nyhetene. Lese litt mellom linjene. Tenke litt lenger enn nesetippen. Masturbere med både høyre og venster hånd for å unngå senebetennelese. Vi merket oss kanskje en liten sak i dagens, eller rettere sagt gårsdagens Dagblad.

Ja, se til høyre her dere. Her ankommer Mette Marit BI til sin første skoledag, og i følge alltid etterettelige Dagbladet, eller rettere sagt Gårsbladet, så har hun kastet seg på dødninghode-trenden.

Jeg blir litt i stuss kjenner jeg. Jeg ser for meg flere scenarioer her. Kan det tenkes at hele den saken med Afghanistan-dødningehodene er oppblåst som bare det? Man kan vel ikke klandre Telemark bataljon for å følge med i motebildet? Kan vår alles kjære Mette Marit bruke dødningehoder for å pynte seg litt og føle seg vel, så kan man vel ikke klandre våre beste menn for å prøve å pynte litt opp og gjøre det trivelig rundt seg der nede der opiumen gror?

Eller kan det være at det er Telemark bataljon som har merket Mette Marit med dødningehoder også? Nei, jeg vil ikke en gang tenke den tanken fullt ut…

En annen teori er at det slettes ikke er dødningehoder de har malt på husene rundt omkring i Afghanistan, men derimot bilder av Grete Faremo?

Forøvrig: Alle norske barn har jo de siste 20 årene blitt hjernevasket med historier og sanger om denne karen her, så jeg er i hvert fall ikke det minste overrasket over at det går litt over styr for våre tapre soldater.

Vær klar til kamp når alarmen går, vi jobber best når det dundrer…

4 Comments

 • 28 September, 2010 - 8:17 am | Permalink

  Så fekk eg hysterisk fnisebyge på kontoret 😉

 • 28 September, 2010 - 8:32 am | Permalink

  Men – er det ikke sånn at han svoger Ari er journalist i det der Alfabladet som den der soldatsex- og dødningehodehistorien opprinnelig kommer fra? Han har vel tipset om at storyen kom på trykk, nå blir det rabalder eller noe, og så promoterer svigerinne MM det hele med å ikle seg dødningehodene? Man vet jo aldri.

 • tb
  28 September, 2010 - 8:41 am | Permalink

  I likhet med Mullahen ble det et utgbrudd av fnising her, ja..
  Men du peker jo på et sentralt problem; at de ikke har fått utlevert det gode merket også..
  Ellers går jo tanken etil Hugo Boss, som vel var stor på totenkopf/SS-stilen en gang i tiden. Og soldater er visst soldater, altså motebevisste, uavhengig av tid og sted og ideologi?

  (hmmm, som vanlig glir jeg over i det mer seriøse, beklager.. siden jeg ikek er pasifist, har jeg alltid prøvd å overbevise meg sjøl om at det er mulig å være soldat/drive krig uten å være nazi.. og så kommer slike ting å ødelegger for meg..)

 • 28 September, 2010 - 2:01 pm | Permalink

  Faremotomet 😕

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: