web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Den gale professor

Vi noterer oss at av alle kjente folk med bursdag på samme dag som Flopsy, Jerry Lee Lewis, Silvio Berlusconi, Anita Ekberg, så er det Stalins favorittbiolog som er den aller kuleste. Trofim Lysenko forkastet både Mendel og Darwin, hevdet at egget ikke ble befruktet av en enkel sædcelle, men av en hel gjeng, og jo flere sædceller som fikk være med på moroa, jo bedre var det. Blant annet. Tenke ut av boksen kunne han i hvert fall, Lysenko. Gratulerer med dagen, både til Lysenko og Flops.

One comment

  • 30 September, 2010 - 12:30 pm | Permalink

    Nutty indeed. 😎

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: