web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Eta meir pylse

Gilde er virkelig i hardt vær om dagen etter at e.colibakterier fra deres produkter har gjort mange syke den siste tiden. For å bøte på skadene og gjenreise tilliten i folket så har ledelsen i Gilde besluttet å sette i gang en storstilt reklamekampanje. Det viste seg imidlertid å være lettere sagt enn gjort.

I den nåværende situasjonen var det absolutt ingen, verken reklamebyråer eller skuespillere, som ville assosieres med kjøttprodusenten. Man ble dermed tvunget til å gjøre jobben selv, og Hjorthebloggen kan her presentere et bilde fra innspillingen av reklamefilmen “Eta meir pylse.”

Eta meir pylse

Det er uvisst om de hettekledde personene på bildet er ansatte i Gilde, eller om de er sultne skuespillere som har inngått et kompromiss for å få smør på brødet, men hvis det er det siste så vil jeg anta at de nøyde seg med nok til smør på brødet og takket nei til å få vederlaget utbetalt i sognamorr og haugpølse.
Den eneste som var villig til å ytre noe som helst positivt om denne saken var minister Banjo-Hanssen, som uttrykte stor glede over at han ikke lenger var landbruksminister. Faktisk ble han så glad at han feiret med en stor pølse i brød (Fra Leiv-Vidar)
Banjo tar en pølse

Leave a Reply

%d bloggers like this: