web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Demokratene vant til å miste kraften på Capitol Hill

WASHINGTON (AP) — The U.S. Capitol was evacuated shortly after noon Monday after the building briefly lost power. . . . Mary-Beth Hutchinson, a spokeswoman for Potomac Electric Power Co., said the electricity shut off automatically after there was ”a momentary drop in voltage due to customer operations up the lines” away from the Capitol.

Et tap av elektrisk kraft i Capitol-bygningen utløste panikk blant Republikanske kongressmedlemmer fordi ubetenksomme politimenn fortalte dem at de hadde mistet all kraften i bygningen uten å legge til at det denne gangen var snakk om elektrisk kraft.

Majoritetsleder John Boehner som trodde myndighetene hadde kuttet strømmen med vilje for å foreta en massearrest av korrupte politikere prøvde å kaste seg selv ut fra galleriet for besøkende, men på grunn av mørket endte han i stedet opp med å kaste seg i fanget på en lobbyist for et mektig oljekonsern. Hevdet han i det minste selv.
I det han så “mørket senke seg” trakk Tom Delay seg og forsøkte å overgi seg til politiet mens han snakket om at han hadde tapt “det store spillet” og at “pengene” hadde blitt investert i sjeldne mynter.

Demokratene tok tapet av kraft rolig og hevdet at det hele bare var “business as usual.” Minoritetsleder Nancy Pelosi strikket en genser for en oppdragsgiver mens det hele sto på.
Tom Burka -Opinions you should have-

One comment

  • KEE, Skien
    5 April, 2006 - 8:32 am | Permalink

    Hdrlig. Nå må noen snart trekke ut støpselet til løvebakken også!

    KEE

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: