web analytics

Bloggingens forfall

Det verkeleg triste er at dette skal vere eit debattema. At vi skal tilbringe tid på å prate om fjortisjenter som drit seg ut på nettet som om det var noko viktig. La oss berre ha det klart for oss – unge jenter og gutar som uttalar seg offentleg kan vere fabelaktige ting. Om dei hadde satt ord på ting som verkeleg tydde noko utover deira lille univers.

via Ïa! Ïa! Hastur Fthaghn!: Jenter bablar i det offentlege rom.

En gang var bloggingen hypet skikkelig opp, vi skulle være et alternativ, et korrektiv til massemedia, regjeriner skulle veltes, og de dominerende bloggerne i landet var skriveføre og slagferdige feminister. I dag er det altså redusert til å måtte forsvare fjortisjentenes rett til å poste bilder av frokosten sin, og dagens outfit i baderomsspeilet.

Hmmm….fikk ikke jeg Football Manager til jul da?!?

One comment

 • tb
  10 January, 2011 - 1:30 pm | Permalink

  Fjortisjenter må få lov til å være fjortisjenter. Og da må da ha lov til å skrive teite, ikke-viktige ting i dagboka si, også når den ligger på nett?
  Tragediene er at oppegående menneske, journalister og bloggere, bruker tid til å snakke og skrive om dem. “Rosablogger” er ikke viktige, de er alldeles usannsynlig uviktige, men “vi” andre gjør dem viktige gjennom at vi bruker så mye tid på å bekymre oss for dem.
  Nei, Sturgeons lov gjelder blogger også, 90 % er dritt…

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: