web analytics

Vill ni åka mera?

Det har vært båtmesse, masse folk, og tivoli i høljebyen denne helgen. I tillegg til at de første, og for alt vi vet eneste, ordentlige vårdagene fant det for godt å stikke innom på en liten visitt. Gode greier!

Tivoliet var av den omreisende typen såklart, og det er en ting jeg lurer litt på i den forbindelse: Hvor i all verden får de tak i musikken sin disse tivoliene?

Sprettkanorten og Hjorthefot var nede og kjøpte soft-is, og testet ut attraksjonene, og hv hørte vi? Gamle gode Axel F fra salige Beverly Hills Cop! Du-du Du-du-di-du-du…det må vel ha vært ca 1983 da den var hot?  Kan det være slik at disse tiviloiene er fanget i en slags tidslomme? At de reiser rundt på en evig syklus mellom norske småbyer, fanget i det herrens år 1984? Det ville forklare hockeysveisfrekvensen på dem som jobber der også? For ikke å snakke om de tomme blkkene? Desperasjonen som ligger der, latent bak de litt slitne ansiktene?

For det kan da ikke være noen god skjebne å havne i limbo på norske landeveier med en sliten campingvogn, Sandras Maria Magdalena på bilstereoen, og skrikende småunger i øret hver bidige kveld? Hva har disse stakkars menneskene gjort for å fortjene noe slikt? Er det noe vi kan gjøre for å hjelpe dem? Frelse dem? Slippe dem fri? Gi dem evig hvile?

Vill ni åka mera? 

Nei… 

2 Comments

  • 1 May, 2006 - 8:28 am | Permalink

    Tror jeg har vært på et tivoli fanget i en annen tidslomme, der var det mye 2unlimited…

  • 1 May, 2006 - 4:04 pm | Permalink

    Tja, kanskje problemet er at de ikke vil betale avgifter for musikken de spiller og derfor holder seg til noe som er så utdatert at ingen lenger bryr seg med hvem som eier rettighetene til den?

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: