web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Noe for enhver smak

Jeg prøver å tilfredsstille alles behov med denne bloggen, men sjelden har jeg lykkes bedre enn med dette bildet. Både pupper og Robert Mitchum, her får både Flops og undertegnede noe å glede seg over. Dette er saker!

Bildet er fra Cannes-festivalen i 1954, og kvinnnen bak puppene heter Simone Silva. Har du ikke hørt om henne så er ikke det så rart. Hun hadde en kort, og ikke alt for bemerkelsesverdig karriere, hun hadde små roller i filmer som nå stort sett er glemt, og huskes vel nå til dags mest for akkurat dette bildet. Så døde hun alt for tidlig, bare tre år etter at dette bildet ble tatt. Hun ble funnet død i leiligheten sin i Mayfair, og IMDB hevder at dødsårsaken var slag, som skal ha vært en direkte årsak av en streng diett. Den tar vi nok med en klype salt og et krus bearnaise, men død er hun og død blir hun, uansett hva det nå var som forårsaket det slaget.

Robert Mitchum trenger vel ingen nærmere presentasjon, men han ser i hvert fall ut til å kose seg her.

Leave a Reply

%d bloggers like this: