web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hjortheblogg alltid foran!

Hjortheblogg er nok en gang tidligere ute enn dagbladet med nyhetene, sist gang var det Theresa H. Kerrys replikk om Laura Bushs manglende jobberfaring vi var først ute med. denne gangen er det stengningen av Bushs nettsted for utlendinger. Vi skal ikke hovere for mye over Dagbladet, jeg unner dem sine firehundretusen lesere, eller hvor mange det nå er, eliten holder seg naturligvis hos meg. Derimot så kan vi godt fundere litt over Dagbladets vinkling på saken. De bruker den jo nemlig som vanlig til å stemple Bush som litt dum. Årsaken til at siden har blitt stengt for utlendinger er antagelig at man ønsker å begrense trafikk fra folk som i hovedsak uansett ikke har stemmerett, slik at man ikke sprenger kapasiteten og sørger for at nettstedet er tilgjengelig for amerikanerene frem til valget. Det har ikke Dagbladet funnet grunn til å kommentere. Hjortheblogg har også sine innvendinger mot Bush junior, men begynner nå ærlig talt å bli litt lei av måten norske medier benytter enhver mulighet til å latterliggjøre mannen…og Dagbladet er kanskje verst i klassen i så måte?

Leave a Reply

%d bloggers like this: