web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Sexolog advarer

– Ein kan ikkje gni og gnukke på penisen til guten, og så meine at ein ikkje vil ha sex. Jenter som ikkje vil ha sex på oppføre seg må ein måte som viser at dei ikkje vil ha sex, seier Wiede Aasland.

– Jentene må ta ansvar og vere tydlege på at dei ikkje vil ha sex – NRK Sogn og Fjordane – NRK Nyhende.

Okay, aller helst burde jo jentene holde seg hjemme etter mørkets frembrudd, men til side med det. Jeg er litt forvirret over hvilke signaler sexologen sender ut her jeg. En ting er at det virker som om sex er lik samleie er lik sex, men det er nå så sin sak.  Hvis man nå først skulle formane noen om noe i forbindelse med disse russe-voldtektene, kunne man ikke formane gutta til f.eks å bære et merke på russedressen sin hvis de er av den typen som ikke klarer å lese signaler som “nei”, eller f,eks kan tenkes å ha samleie med jenter som har drukket så mye at de ikke er i stand til å gjøre rede for seg? Så kan jenter som har problemer med å være tydelige nok bare holde seg unna de gutta liksom?

 

One comment

  • 6 May, 2011 - 8:01 pm | Permalink

    Vi jenter er noen merkelige skapninger. Selv er jeg av den anstendige sorten. (Ja faktisk!) Men jeg har utrolig nok hørt en venninne av en bekjent si: Han forsto ikke at jeg bare prøvde å spille hard to get. Han trodde nei betydde nei. Da fikk jeg bakoversveis, for nei betyr da alltid nei?!

    Så joda… ikke engang jeg som er jente klarer helt å forstå meg på jenters signaler, for tydeligvis finnes det de som mener at nei ike betyr nei også, selv om det for meg er helt uforståelig. Men vi satser på at det tilhører et fåtall, og gutter bør helt klart fortsette tro at nei betyr nei!!

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: