web analytics

Og nå: En kristenkviss

En av ekstrahjelpene mine i butikken ryddet på bakrommet her i forrige uke. Der fant hun to bøker som jeg har fått av ei gammel dame fra Jehovas vitne som jeg har vært alt for høflig til å be ryke og reise. Når jeg kom på jobb lå de oppå printeren med en gul lapp på. Der sto det:

Hjorthen: Ka Faen er dette for noe? Du SA du ikke var kristen!

Jaja, det var det imaget. Da er det bare å følge opp med en liten kristenkviss for dere, kjære lesere, selv om jeg har en mistanke om at dere er en gjeng med fordømte hedninger alle sammen. Det får stå sin prøve. Her er oppgaven:

Og når dere har satt en ring rundt den Gud elsker høyest kan dere sette et kryss ved dem som kommer til å brenne i helvete?

4 Comments

 • TB
  23 June, 2011 - 6:51 am | Permalink

  Hmmmm… den der var vanskelig.. la meg se.. gud er vel ikke så veldig grønn av seg, men den planten kan jo være marjuanna fly fly, og det liker han vel? Tror ikke det er dyrene, han er ikke en dyrevenn.. sønnen jagde griser utfor stup , og greier Og udøpte barn, aldri sett at han er bekymret når sånne blir slaktet? det gjelder vel døpte barn også, de slaktes vel også ned i hopetall uten at han ser ut til å bry seg videre… hhmmm.. nei, denne var trøblete! er det et sånn lurespørsmål, eller? Tror jeg ender opp med å sette ring rundt planten, og kryss ved barna, døpte som udøpte? Men vanskelig, svinaktig vanskelig…

 • 23 June, 2011 - 8:01 am | Permalink

  Den døpte babyen var stygg.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: