web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Dagbladet akkurat nå

 

One comment

  • TB
    6 July, 2011 - 7:13 am | Permalink

    SAS har bgynt å dele ut gratis Dagbla til kundene sine igjen. Siden jeg reiser en del i jobben, har jeg i løpet av de siste månedene et par ganger plukket med meg et Dagbla og bladd igjennom det på flyet. Og jeg sverger, når jeg er ferdig så kjenner jeg at jeg er litt dummere og mye mer irritert enn da jeg begynte! Og siden jeg ikke har sååå mye å gå på med hensyn til dumhet, eller magesårframkallende irritasjon, har jeg rett og slett sluttet.. kan ikke ta sjanser med min mentale og fysiske helse

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: