web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Rumpedebatten sprer seg til Iran

Rumpedebatten som har ridd norske blogger som en mare de siste dagene spredde seg i går ettermiddag til Iran der 6000 kvinner tok til gatene i protest mot loRdX og andre bloggere som poster varianter av "ukens babe".

"Etta-totta-tretta-firtta, øya vekk fra slingrefitta", og "Kringlevrider Bollesen fikk brev i fra sin bror", lød slagordene i Teherans gater, i tillegg til "Hey ho. Mihoe!" Politiet hadde store problemer med å få kontroll over situasjonen. Politimenn i Iran har nemlig ikke lov til å røre ved kvinner, men heldigvis for roen og fredens skyld så har man et ikke ubetydelig antall kvinnelige politikonstabler i Teheran som mer enn gjerne drar til med kølla.

Men denne gangen var selv ikke det nok, og til slutt måtte sikkerhetsstyrkene ty til tåregass for å få bukt med situasjonen. Politimenn i Iran har nemlig lov til å bruke tåregass mot kvinner så lenge han altså ikke rører vedkommende.

En demonstrant skal være skadd, mens rundt hundre kvinner skal være arrestert.

Til Hjortheblogg sier en av politimennene som var med og fikk bukt med opptøyene at "???? ???? ??????? ?????? ?? ???? ??? ???????? ??? ??????? ? ??? ?????? ?????? ??????? ????????? ??? ???????? ????? ??? ???????? ????? ??????? …
???? ???? ???????? ?? ???? ??? ???? … "

Hjortheblogg kommer ikke tilbake med mer.

6 Comments

 • 13 June, 2006 - 8:32 am | Permalink

  Ha ha…syns det er litt dårlig gjort å poste bilde av meg, men, men…

 • 13 June, 2006 - 9:03 am | Permalink

  😀

 • 13 June, 2006 - 9:20 am | Permalink

  Jeg tok sjansen på at ingen ville kjenne deg igjen med burka, men jeg innser jo at det var en tabbe. De brillene der er det ikke solgt mange eksemplarene av tror jeg?

  Men sånn egentlig så er bildet fra en demonstrasjon i Teheran i går hvor 6000 kvinner marsjerte for like rettigheter og det som måtte høre til. Politiet brukte tåregass, og det er visst ganske riktig en politikvinne som denger løs med staven der. Egentlig burde jeg vel ikke kastet bort bildet på tøys og tull, for dette er jo helter!

  Jaja, nå er det uansett for sent. Leggetid for en stakkars nattevakt.

 • 13 June, 2006 - 9:27 am | Permalink

  *ler*

  Bare synd den burkaen er så varrrrm i 30 grader +. Men litt må man jo ofre for å få frem det glade budskap.

 • 13 June, 2006 - 9:39 am | Permalink

  Helt klart, og man trenger jo ikke ha på seg så mye under den derre burkaen? Men det må ikke jeg tenke på for da ryker jeg rett ned i mannsgriskategorien.

  Nå ser jeg forresten at VG har det samme bildet på forsiden av nettutgaven, og de hevder at det var snakk om et par hundre demonstranter. TIng tyder dermed på at 6000 som min kilde påsto vel var noe overdrevet?

 • 13 June, 2006 - 10:32 am | Permalink

  Nja, skriker de bare høyt nok fra der dypt inne i burkaen så tipper jeg det i hvert fall kan virke som 6.000. Uansett kan jo VG være interessert i å tone det ned. I hvert fall ville Dagbladet vært interessert i det, ettersom de stort sett lager avis etter det nye blogg-konseptet. Altså: pupper, bakender og damelår selger aviser, særlig om det parres opp med en litt søkt undersøkelse av folks sexvaner.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: