web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Skovalgquiz

Jeg skriver om skovalget 2011 i Firdaposten i dag. Dere som ikke har tilgang til den ypperlige lokalavisa kan lese det her på bloggen i morgen tenker jeg, men inntil videre kan dere jo få prøve dere på en liten skovalgquiz. Saken er nemlig den at jeg var tilhører på en paneldebatt med kommunens fremste politikere her tidligere i uka, og det var så forferdelig kjedelig at jeg ble sittende og tenke mest på skoene til politikerene.

Så jeg bestemte meg for å ta bilde av dem.

Partiene som var med i debatten: Sosialistisk Venstreparti, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Venstre, Kristelig Folkeparti, Høyre og Fremskrittspartiet.

Og her er skoene som var med i debatten. Kan dere matche riktige sko til riktig parti?

Jeg utropte Høyre og Bengt Solheim-Olsen til vinner av debatten, basert på skovalget for anledningen. I tillegg til å matche riktig sko til riktig parti, vil jeg gjerne høre folkets mening. Hvilket par sko var kveldens beste?

7 Comments

 • 3 September, 2011 - 7:41 pm | Permalink

  Fordi remmene på de nederste skoene er såpass brede tror jeg det må være SV. Men det kan også være Inger Lise Hansen.

 • 3 September, 2011 - 9:51 pm | Permalink

  Bortsett fra at Inger Lise Hansen ikke stiller til valg her i kommunen da 😉

  Jeg visste ikke at dette var typiske SV-sko, men det er faktisk en helt presis observasjon. De nederste skoene tilhører SVs Bente Halvorsen. Imponerende!

 • 3 September, 2011 - 11:04 pm | Permalink

  Da våger jeg meg på resten.
  Den øverste er Høyre, så FrP, så Senterpartiet,
  så Venstre, så KrF, Arbeiderpartiet og altså SV.

 • 4 September, 2011 - 2:50 pm | Permalink

  Hehe, det var ikke helt full klaff dessverre. Er det flere som vil prøve seg?

 • tb
  6 September, 2011 - 10:55 am | Permalink

  Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem jeg skal stemme på i år… Noen vet jeg veldig godt at jeg ikke skal stemme på, men på den andre siden står det vel mellom en tre, fire aktuelle kandidater. Men hvem av dem skal jeg gå for??? Kanskje jeg skal begynne å se på skoene, og la det avgjøre? Eller kanskje ikke?

 • tb
  6 September, 2011 - 10:57 am | Permalink

  Ellers likte jeg egentlig ikke noen av de skoene du hadde bilde av, ikke så veldig goddt i alle fall.. ikke egentlig…

 • 7 September, 2011 - 6:33 pm | Permalink

  Jeg aner ikke hvem jeg skal stemme på jeg heller. Denne gangen er det verre enn noensinne!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: