web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Velkommen til Lier Pleie og Omsorgssenter

Vi er glade for å kunne ønske velkommen til Lier Pleie og Omsorgssenters splitter nye internettsider*. Her ser dere et bilde av hele gartneranlegget vårt. Som dere ser ligger det landlig og idyllisk til, selv om flesteparten av beboerne naturligvis er for syke, gamle og demente til å skjønne noe av det. Heldigvis er det ganske usjenert (øde) slik at gamlingene ikke er til særlig plage for andre enn oss som er satt til å ta oss av dem.

I den store bygningen til venstre har Lauritz full oversikt over grønnsakene våre mens doktor Bent tar livet av dem så fort ham kan uten at Helsetilsynet blir alarmert. Lederen for denne kjøkkenhagen er Harald Kabelsatan. Fra Drivhusets indre regjerer han med uinnskrenket makt, og hans store stolthet er det signerte bildet av Arnfinn Nesset som han har på veggen.

For pårørende og andre besøkende er det viktig å merke seg våre besøksregler. De er som følger:

* "Besøkende plikter å opplyse sin identitet med godkjent ID kort (pass, bankkort med bildet eller førerkort) til mottaksansatte.

* Ved nektelse blir besøkende bedt å forlate mottaket.

* Besøkende må vite hvem de skal besøke ved å oppgi full navn og etternavn og opplyse relasjon til den de skal besøke.

* Alle besøkende blir registrert og rapportert til norske myndigheter."

*På grunn av litt negativ omtale i VG skylder vi å gjøre oppmerksom på at dette bare er ment som en mal til pleiesenterets kommende nettsider. Her på Lier Pleie og Omsorgssenter gjør vi selvfølgelig alt som står i vår makt for at de gamle skal få et så bra opphold som mulig. Litt intern humor må man da kunne unne seg uten at VG, pårørende og pasientorganisasjoner skal begynne å surmule!

2 Comments

 • 23 June, 2006 - 8:40 pm | Permalink

  Det neste er vel at beboerne vil ha lov til å høre på musikk, kysse eller drikke alkohol. Slik går det alltid mer de mer frigjorte institusjonene.

  Godt at enkelte holder skansen!

 • 24 June, 2006 - 1:35 pm | Permalink

  Kysse?

  Hold grisepraten for dem selv!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: