web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hvem eier pengene dine?

dennis.jpg
Hvem eier pengene dine? Er det noe å lure på? Du eier jo pengene dine.

Men så betaler du skatt til staten. Og hva skjer? Du vil vite hva staten gjør med pengene dine?

Og staten sier:

– Vi har gitt dem videre til Fremskrittspartiet, la oss høre hva de har gjort med dem.

Og Fremskrittspartiet sier:

– Flott! Takk for pengene dine, de har vi kost oss skikkelig med kan du tro. Reiser, teaterbesøk og hurtigruta. Personlig trener og massasjestav. Nydelig!

– Men, det er jo mine penger!

– Ja, det er mulig det, sier Siv Jensen. Men unner du oss virkelig ikke litt kos innimellom all den harde jobbingen på stortinget? Din gjerrigknark.

– Ja, men det handler om prinsipper, sier du?

– Ja, nettopp, sier Fremskrittspartiet. Våre prinsipper.

Hva skal du si til sånt? Er det ikke du som eier pengene dine likvel?

NB! Denne bloggposten var ikke sponset av verken Vast Right Wing Conspiracy eller Storebrand. Til alle dem som er så lei av å se og høre Dennis Storhøi sprade rundt på det derre helikoptertaket at de ber til Gud hver gang om at han nå endelig en gang må hoppe utfor: Sorry! Vær glade for at jeg ikke gjorde som først planlagt og filmet en parodi i stedet for å skrive den. Ikke nok med at jeg har radiostemme. jeg har bloggetryne også!

3 Comments

 • 28 June, 2006 - 10:59 pm | Permalink

  Den filmen vil jeg veldig gjerne se. Har dere en helikopterplass i Høljebyen da?
  Den videoen vil jeg veldig gjerne se.

 • 29 June, 2006 - 1:00 am | Permalink

  Haha, vi har en liten landingsplass for helikoptere ved lokalsykehuset, dessuten har vi jo helikopterbase her ute for folk som skal ut i nordsjøen. Det er med andre ord ikke kulissene det står på. Jeg er bare ikke sikker på om jeg gidder å lære meg å bruke MovieMaker eller hva man nå bruker for å redigere bilder og videoklipp…

 • 30 June, 2006 - 8:13 am | Permalink

  Jeg stiller gjerne opp om du filmer denne. Jeg er en elendig skuespiller og ser slettes ikke så bra ut, men det vil nok bare øke effekten du er ute etter.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: