web analytics

Køntri død sang

Nils J.Nesse hater You Tube på grunn av alt det elendige som finnes der. Slikt som fjortisjenter som mimer til Pixies og denslags. For å demonstrere hva han mener har han funnet unntaket som bekrefter regelen og postet en genial liten snutt av Weird Al Yankovic som fremfører “Another one rides the bus”. Weird Al er god i små doser!

Vi ser poenget for å si det slik, men har allikevel ingen planer om å slutte med vår ukentlige video. Noe skal man jo skrive om, og You Tube er et glimrende substitutt for inspirasjon og unødvendig bruk av hjernekapasitet. Dagens video er vel dermed nødt til å bli en slik hjemmelaget musikkvideo, om enn litt mer forseggjort enn de fleste man finner i høystakken der borte. Dessuten er det jo en knall-låt!

Her er Violent Femmes med Country Death Song.

3 Comments

 • tb
  30 June, 2006 - 8:45 am | Permalink

  Knall låt! Video mer “interessant”?

 • 30 June, 2006 - 2:12 pm | Permalink

  Jeg er litt enig med Nils J. Nesse.
  Det er greit å bruke video/lyd (podcast :p) som en del av en blogg. I det siste har jeg stadig opplevd at blogger jeg sjekker bruker YOuTube som hvilepute og ikke annet. Jeg syns det er negativt å komme inn på en blogg hvor man finner opptil flere YouTube vinduer. De forsvinner lett fra bokmerkene på dette.

  skal ikke disse hva andre gjør, men for meg:
  YouTube infiserte blogger er kjedelige.

  M:)rten

 • Hjorthen
  30 June, 2006 - 8:18 pm | Permalink

  …og jeg er selvfølgelig enig med både Nils og Morten. You Tube er i grunnen akkurat som Weird Al, morsomt i små doser.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: