web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Det Hvite Hus henretter New York Times

Rettssak neste Torsdag sier Bush

I en hastig innkalt pressekonferanse tidlig i morges møtte George W.Bush journalistene med et stålkaldt blikk og fortalte dem at New York Times ikke lenger var blant oss. Han refererte til avisen som “blekka med den brutte rekord.”

Det Hvite Hus var raske med å slå fast at New York Times ville bli dømt for forræderi i en rettferdig rettssak foran et militært tribunal neste torsdag. Av hensyn til nasjonale sikkerhetshensyn vil ikke dommeren få anledning til å se bevisene, men President Bush har allerede forsikret ham personlig om at New York Times “er skyldige.” New York Times har ikke fått beskjed om rettssaken eller henrettelsen tidligere av frykt for at det ville “gi hjelp og trøst til terroristene.”

Presidenten fremsto som forvirret av et spørsmål fra en journalist om hvordan Det Hvite Hus kunne dømme avisen ved hjelp av nettop et militært tribunal av den typen som Høyesterett slo fast var ulovlige for en uke siden. Presidenten gliste, klødde seg i hodet og sa, “Det gjaldt for Guantanamo. Sist jeg sjekket befant ikke New York Times seg i nærheten av Cuba.”

George W.Bush og hans stab konkluderte med at New York Times gjorde seg skyldige i forræderi da de publiserte detaljerom et hemmelig regjeringsprogram som overvåket pengetransaksjoner internasjonalt, og President Bush beordret avisen til døden ved “hjul og steile” i et hemmelig direktiv signert presidenten i går ettermiddag. Avisen ble henrettet i henhold til ordre rett etter midnatt i morges.
Ved hjelp av en enorm kran ble den ærverdige New York Times-bygningen løftet av grunnmuren. Toppen på bygningen ble slått av, og så ble bygningen bundet fast på et enormt hjul vannrett plassert over en spiss stolpe. Over en million ferske aviser som enda ikke var blitt distribuert til kundene ble stukket fast på spisse stolper og ødelagt.

New York Times’ lesere reagerte med raseri over henrettelsen og krevde en umiddelbar refusjon av abonnementsavgiften.

Tom Burka -Opinions You Should Have-

Leave a Reply

%d bloggers like this: