web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Document.no akkurat nå

Document.no og Nina Hjerpeset Østli har snappet opp en historie fra lokalavisa vår, om hvordan Svelgen og Bremanger kommune takket ja til å bosette 15 flyktninger, men på grunn av familiegjenforening kan tallet i stedet vise seg å bli 52. Med de utfordringer det fører med seg for en liten bygd. Ikke noe galt med artikkelen, den er en helt grei gjenfortelling av hva som sto i Firdaposten:

Og så var det kommentarfeltet da:

Firdaposten er jo ingen stor avis, sånn sett kan man vel mene at første kommentar her har sine ord i behold. Jeg ler allikevel litt av den kommentaren. Konspirasjonen mellom AP-SV og de store mediene om å ødelegge landet vårt med innvandrere og holde konsekvensene skjult for den gemene hop må liksom nevnes uansett, selv under en sak som utelukkende er basert på en artikkel i det som vel er den avisa som når flest av innbyggerne i Flora og Bremanger.

Men jeg er vel bare naiv tenker jeg.

2 Comments

 • 22 March, 2012 - 11:43 am | Permalink

  Jepp, når selv du innrømmer at du er naiv viser det bare vellykket konspirasjonen er. Du er hjernevasket av Firda-posten! 😈 🙄

 • Thor
  22 March, 2012 - 1:20 pm | Permalink

  Jeg tror begge kommentatorene vil kunne ha sine ord i behold. Et godt eksempel på naiviteten er KRF politikeren som vil bygge moske for å øke innvanndringen til fylket. Trolig er det ikke konspirasjon, men bare kunnskapsløshet om andre kulturer og ideologier som ligger bak slike ønsker for Gulen-ordføreren sin del.
  For sentrale myndigheter som har jobbet målbevisst for en slik utvikling i mange tiår er det ikke like lett å finne at det er gjort i god tro. Det samme gjelder forøvrig media sin ukritiske og ubalanserte dekning av dekonstruksjonen av Norge til fordel for Det Nye Norge og Den Nye Verdensorden.

  http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/21023

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: