One Response

 1. Marina
  Marina 10 April, 2012 at 6:54 pm | | Reply
  1

  Sikkerhetsvakter er ikke det mest ekstreme et sted kan ha; ikke hvis de er profesjonelle, vaffal.
  Enkelte av disse overregulerte forstadene har regler om hva slags kjæledyr folk kan ha, og hva slags planter de kan ha i hagen, hvor ofte man må rake opp løv og annet rot fra plenen (som reglene tilsier må dekke minst 80% av hagen, og holdes under 2 tommer), hvilken farge (hvit) de skal ha på gardinene, hvor gamle biler de kan ha, hvor mange gjester de kan ha på en gang, og selvsagt kan man ikke bygge om huset eller male det i en annen farge enn den det opprinnelig hadde.
  Og selv om mange av dem har fortau er det egentlig ikke lov å gå på dem, og slett ikke etter klokka åtte om kvelden!
  Og huttetu om man setter bossdunken ut ved fortauet tidligere enn reglene tillater, eller lar den stå der for lenge etter at den er tømt! Da blir det rabalder, da! Tenke seg, bossdunker ute hvor alle kan se styggheten! Vil du det skal se ut som en slum her, eller?
  Og så må man huske å holde ungene inne, for hvis de leker ute i hagen kan de jo finne på å lage bråk. Som å rope høyt eller skrike hvis de faller ut av husken. Bortsett fra at man kan selvsagt ikke sette opp huske for ungene, da. Sånt er jo livsfarlig!

  Og ja, det er sånn veldig mange amerikanere foretrekker å bo, og husbyggere tror at en enda større andel vil bo sånn så mange steder er det faktisk vanskelig å finne seg hus uten disse dumme reglene, og hus i “gamle”, uregulerte strøk går kraftig opp i pris.

  Igrunnen er jeg glad jeg bor i Los Angeles, om er praktisk talt fri for denslags.

Leave a Reply

%d bloggers like this: