web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Samtaler med Tildibopp #1

Det er fortsatt litt tidlig å forvente de dype samtalene med Tildibopp, det går mest i korte og konsise meldinger, slik som “Åpne”, eller “Skive”, men hun er på gang. Tidligere denne uka var det min tur til å prøve å overtale det lille monsteret om at soving er en ganske fin ting, og det var koselig det. Da hadde vi oss en liten prat, og den foregikk omtrent som dette her.

– Skal vi lalle?

– Ja!

– Flaske melk?

– Ja!

– Skal vi synge en sang?

– Ja!

Så vi synger Lille Kattepus hvor har du vært, der høydepunktet alltid er siste vers, der det gjerne mimes med på mjau mjau. Etterpå ligger hun og koser seg mens jeg stryker henne på håret.

– Du og jeg Tildi, sier jeg. Du og jeg.

– HAGBARTH!

Leave a Reply

%d bloggers like this: