web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Old man take a look at my life…

Jeg var på butikken for å kjøpe et brød, og som den oppmerksomme ektemannen jeg av og til er hadde jeg registrert at det var på det nærmeste tomt for shampoo. Jeg ble derfor stående en liten stund foran shampoohylla uten helt å klare å bestemme meg for hvilken flaske jeg skulle røske med meg hjem. Mens jeg står der og klør meg i mitt skallede hode kommer det en langhåret svenske susende med to kurver jordbær, vaniljesaus, og en gummigris i nevene.

– Du har vel ikke akkurat behov for noe shampoo, sier han til meg i forbifarta, før han går i kassa for å betale.

Og det har liksom vært den dagen i dag. Tidligere i dag hadde jeg en kunde i butikken som jeg syntes så relativt gammel ut. Ikke eldgammel som sådan, men med hvitt pantertantehår ville jeg definitivt sagt at hun var et par generasjoner eldre enn meg, omtrent rett rundt hjørnet for pensjonsalderen. Viste seg at vedkommende bare var fire år eldre enn meg.

Faen altså, her går jeg rundt og innbiller meg at jeg er en moden mann i min beste alder, ung til sinns og hurramegrundt, alle vil jo ligge med meg om de bare får tenkt seg om. Så viser det seg at jeg er en skallet gammel gubbe som snart er pensjonist. Helvete heller.

Ikke har jeg råd til sportsbil heller.

4 Comments

 • 19 July, 2012 - 10:36 pm | Permalink

  Vi skulle laget oss en klubb! Ja, akkurat, det skulle vi. Så kunne vi sittet der og snakket om hvordan vi mener verden skulle ha vært. Og kanskje drukket en liten single malt.

  På den annen side: Renta er lav, og sportsbiler er innenfor rekkevidde for de fleste …

 • 20 July, 2012 - 1:28 am | Permalink

  Jammen, da er du jo snart gammel nok til å være en skikkelig gammel grinebiter! Ingenting er vel bedre enn det?

  Ettersom man ikke kan være ung igjen, mener jeg.

  • 20 July, 2012 - 3:06 pm | Permalink

   Jeg vil jo helst være en ung gammel grinebiter som folk står i kø for å ligge med. Ikke en gammel gammel grinebiter som folk ser på og tenker, huff for en gammel grinebiter han der er :mrgreen:

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: