web analytics

Vi saler opp på ny

Det sier nok ikke så mye, men Hjorthens Podshow er salet opp på ny, og hvis dere klikker på den derre Pickle Player-dingsen nederst i høyremargen så kan der høre det som kan være det dårligste podshowet hittil.

Eller dere kan selvfølgelig laste det ned herfra og putte det på en MP3 spiller etter eget ønske. Musikken er valgt ut ved hjelp av den trofaste Ploddens randomfunksjon, og der er det som vanlig mye rart.

Så…da kjører vi vel igang? Er du klar Lotten?

4 Comments

 • 10 August, 2006 - 7:22 am | Permalink

  Har du jobbet i “nattønsket” tidligere?

 • 10 August, 2006 - 9:02 am | Permalink

  Nei, jeg venter fortsatt på telefon fra Bernander. Jeg er jo vant til å jobbe på natta, og stemmen min har skaffet meg plenty med slibrige tilbud, så jeg tror det bare er et tidsspørsmål før den kommer.

 • 10 August, 2006 - 10:09 am | Permalink

  Jeg er klar!
  Podshow, podshow, yeah yeah yeah!
  PS: Håper det ikke er Neshornet som har kommet med slibrige tilbud.

 • 11 August, 2006 - 4:19 am | Permalink

  Vel Lotten, siden du nevner det…

  Nå skjønner jeg endelig hvorfor han kaller seg for Neshornet ja!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: