web analytics

Bærum-blærum stenger ballbinge etter klokken 18.00

Etter at naboer har klaget over støy har Bærum kommune besluttet å legge ned forbud mot bruk av en ballbinge på Hosle etter klokken 18.00.

– Skal de bråke etter klokka 18 så får de heller dra til Hemsedal slik som andre Bæringer, uttaler en knapp Bærumsordfører, Odd Reinsfelt til Hjortheblogg.

Neste uke skal kommunestyret diskutere hvorvidt fremtidige ballbinger i Bærum heller bør bygges nettopp i Hemsedal, hvor unge bæringer fortsatt får lov til å lage bråk uten at andre enn VG og Dagbladet bryr seg.

8 Comments

 • 2 September, 2006 - 6:00 am | Permalink

  Tenkte bare jeg skulle melde fra om at jeg har kost meg med ball i vår ballbinge på Tøyen i en liten time nå. Klokka er rundt 5 om morgenen, og ingen har klaget enda. Vi har til og med lys på om natta. 😀

 • 2 September, 2006 - 8:28 am | Permalink

  Så om noen lurer på hvorfor vi foretrekker å bo på Tøyen, heller enn i Blærum, peker vi dem bare hit 🙂

 • 2 September, 2006 - 9:55 am | Permalink

  Jeg skal ha meg frabedt at ignorante, trangsynte vestlendinger mobber oss Bæringer. Det vil vi gjøre selv, takk. Vi har ofret mye for å komme så langt.

  Tøyen? Kan man bo der?

  Ha en fortryllende weekend.

  http://voxpopulinor.blogspot.com/2006/08/hysj-vr-stille-i-brum.html

 • 2 September, 2006 - 10:44 am | Permalink

  Her som jeg bor har vi 2 ballbinger. Her kan man spille ball, voldta, drepe og spille blokkfløyte hele døgnet uten at noen bryr seg.

 • 2 September, 2006 - 12:11 pm | Permalink

  Det er jo et poeng å få unge Bæringer inn til vorspielet da. Etter klokken 18 skal man ikke sparke ball, da skal man drikke!

 • 2 September, 2006 - 6:04 pm | Permalink

  Her blir jeg faktisk avslørt så det synger i plagiat. Vox Populi hadde denne posten for ti dager siden, jeg har bare omskrevet den litt.

  Ajajaj, her blir det kanossagang. Jeg kan jo unnskylde meg med at jeg ikke hadde lest den aktuelle posten, og trøste meg med at jeg enda ikke har endt opp som John Fogerty: Saksøkt for å plagiere seg selv. Det skyldes dog sikkert bare at det ikke er noen som har noe å tjene på det…

  Jepp…blogging er noe dritt.

  Habben: Ballbinge og Grisebinge er ikke helt det samme? Eller…på bøgda er det kanskje nettopp det det er?

 • 2 September, 2006 - 7:01 pm | Permalink

  Hjorthen, slapp av. Det var bare en litt humoristisk melding fra min side. Ikke noe påstand om plagiat eller noe. Jeg kan jo ikke forvente at det jeg skriver skal bli lest av alle. Jeg vet jo at det ikke er tilfellet.

  Du trenger ikke gå noen kanossagang for min del. Eller kanskje du kan gjøre det neste gang jeg er i Høljebyen. Strandgata fra Sundalsbua og opp Trovikbakken er passende straff.

 • 2 September, 2006 - 8:07 pm | Permalink

  Er ikke så sikker på at du er rett mann til å definere forskjellen på grisebinge og ballbinge. (juksemaker pipelort) 😉

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: