web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Alternativ versjon: Vet du hvilken vei klokka skal stilles?

bikinitid

Vet du hvilken vei klokka skal stilles spør TA på forsiden, og gir selv svaret hvis du klikker på lenken. Den skal stilles frem, og gjør dermed påskeferien en time kortere. Vi (bendelormen min og jeg) lurer imidlertid på hvorfor dette må illustreres med ei jente i bikini? Kan det være fordi bikinisesongen nærmer seg? At det er sommertid? Eller er det sånn at alt blir bedre med jenter i bikini liksom? Joda, jeg kjøper den.

Allikevel føler jeg at vi trenger alternativer. Verden består ikke bare av jenter i bikini. Og jenter i bikini er ikke de eneste som kan klokka. Jeg var på nippet til å skrive at vi måtte stå opp mot snibikinifiseringen av samfunnet, men sant og si er jeg ikke helt sikker på om jeg egentlig er i mot snikbikinifisering. Men jeg er for alternativer. Og hvis ingen andre vil bidra til dem får jeg jaggu gjøre det selv.

20130330_191430

Fortsatt god påske!

3 Comments

 • tthoro
  30 March, 2013 - 8:47 pm | Permalink

  Hadde bare noen kunnet hacke inn ditt alternative bilde på TA.no 😉

 • Kristin
  30 March, 2013 - 8:52 pm | Permalink

  Woooho!

 • 31 March, 2013 - 1:21 pm | Permalink

  Takk, men det spørs vel om ikke den lille håndfullen som ser bildet her er alternativt nok for meg.

  Kristin: Det der er ammetåka som snakker!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: