web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Ære, respekt og stå for det man mener…

Det er jo egentlig så åpenbart dumt at man nesten burde frastå fra å kommentere det, men Rodney Omdal Karlsen og Anette Young, eller hva pokker de nå egentlig heter for noe, norges første Reality-par, har altså saksøkt Se og Hør for krenkelse av privatlivets fred. Er det virkelig mulig? Etter å ha vært med i Big Brother, hatt seg for åpent kamera og dessuten stilt opp på det meste Se og Hør har bedt om så lenge det innebærer minst mulig klær så blir man plutselig rabiat når bladet angivelig skriver noe som ikke er sant!!! 700 000 har vært nevnt som en mulig erstatningssum og Rex Rodney uttaler at dette ikke handler om penger men prinsipper. "Det handler om ære, respekt og å stå for det man mener. Der har ikke akkurat Se og Hør stått på barrierene" uttaler Skiensgutten til TV2. Ord blir fattige…

Litt i samme gate så har vår alles Herborg Kråkevik i et portrettintervju med Bergens Tidende nå sagt at hun er lei seg for at media straffer henne. Grunnen er oppslagene om pillerus og kjøring uten lappen her forleden. Uffameg og dakars Hardangerfrøkna. Kanskje en ide og IKKE skrive om det i den derre samlingen med bokstaver som noen utrolig nok har gått med på å gi ut? La meg forøvrig bare minne om at samme Kråkevik i et tidligere intervju hevdet at hun gikk med to klokker på armen. En med lokal tid og en med London tid. Grunnen var at veninna hennes på 94 bodde i London og derfor måtte hun alltid vite hva klokka var der.

Er det slik at vi får de kjendisene vi fortjener, og i så fall, hvilken kollektiv skyld har vi pådratt oss for å fortjene Fru Kråkevik? Den må være rimelig formidabel…

2 Comments

 • Anonymous
  4 November, 2004 - 10:28 am | Permalink

  Kråkevik og Big Brother som guddommelig straff; tja, det reiser i alle fall skremmende perspektiver? Men hva slags rettsvesen er det vi har, hvis dette søksmålet blir behandlet??? Har du stilt opp i Big Brother, så har du da vel allerede krenket ditt privatliv så langt hinsides alle grenser at det ikke er mer igjen å krenke? 😉

  tb

 • Anonymous
  4 November, 2004 - 11:31 am | Permalink

  Glemte du å skrive at BB-paret hadde fått penger for å la seg avfotografere? Mener å ha lest kr. 40.000 for et av bildene. Disse to burde vel vært beskyttet mot seg selv, men slik er det å leve i et demokrati – alternativet er verre . Hehe.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: