web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hjorthen ser film: The Internship

the_internship

Jeg liker egentlig Owen Wilson. Han har noe sårbart over seg, litt sånn cocker spaniel med labben i været aktig. Han er fin som Woody Allens alter-ego i nostalgsikfine Midnight in Paris, og har også gjort flere andre fine roller i sin karriere. Jeg er litt mer skeptisk til  Vince Vaughn, men Vaughn og Wilson hadde en fin kjemi i ganske underholdende Wedding Crashers. Kanskje kunne The Internship være grei tidtrøyte på en sommersøndag?

Nei, den kunne ikke det.

Det plager meg ikke at filmen er en over to timer lang reklameplakat for “verdens beste arbeidsplass”, altså Google. Problemet er vel heller at mesteparten av tiden går med til å ønske at Vince Vaughn skal holde kjeft. Og når han endelig gjør det ønsker man at Owen Wilson skal holde kjeft i stedet. Det er ikke det at det er noe spesielt galt med denne filmen, man har bare sett alt sammen tusen ganger før, bare bedre. Det gjør ikke noe at det er forutsigbart, selvfølgelig vet vi at det kommer til å ordne seg for våre tapre helter, det er greit det. Men en liten tvist av noe ferskt, noe litt uventet, eller i det minste en dialog som ikke får deg til å vri deg i setet. Det er ikke for mye forlangt, er det vel?

 

 

One comment

  • 17 July, 2013 - 3:18 pm | Permalink

    Jeg er helt enig med The Onion om at denne filmen ville gjort seg best i 2005

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: