web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Bush i delikate forhandlinger om utforming av ny lov som han vil ignorere fullstendig

President Bush og Det Hvite Hus er involvert i intense forhandlinger over den endelige utformingen av en ny lov som Bush ikke vil følge når den har blitt vedtatt.

“Det er veldig viktig for Presidenten at han og senatet blir enige om det presise innholdet av loven han ikke kommer til å etterkomme,” forklarte pressetalsmann for Det Hvite Hus, Tony Snow.
“Det må være en ekte følelse av å både gi og ta, av ekte kompromiss, i utformingen av det som snart vil bli fullstendig irrelevant for Det Hvite Hus,” utdypet Senatorene John McCain, Lindsay Graham og John Warner, hovedmennene som krever en komplett kosmetisk og, når det kommer til stykket, meningsløse innrømmelser fra  den liksom-forsonlige utøvende makt.
President Bush og Det Hvite Hus har ført en standhaftige kam for å få en lov som tillater et “utvidet syn” på hva slags forhørsmetoder som er tillatt etter genevekonvensjonen, men i møte med opposisjon fra McCain og andre signaliserer de nå en vilje til å gi opp noen av sine spesifikke krav for å få loven gjennom Kongressen
Etter det vi Presidenten utstede en såkalt “signing statement” hvor han gjentar sitt syn om at lover ikke er bindende for ham.
Noen Senatorer insisterte på at forhandlingene var viktige for å opprettholde Amerikas moralske autoritet og kredibilitet om menneskerettigher internasjonalt. “For enhver pris må vi i det minste sørge for å opprettholde vårt tilsynelatende fungerende system av “checks and balances”,” sa en senator som ønsket å forbli anonym fordi hans uttalelser vanligvis er helt absurde.
Cletis Fiskhill, en livstidsfange i fengsel i Fishkill, New York, uttrykte sin beundring for President Bush.
“Skitt,” sa han. “Jeg må få meg noen slike signing statements.”

Skrevet av Tom Burka
– Opinions You Should Have –

Leave a Reply

%d bloggers like this: