web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Enda en vinner?

Nå skal det kanskje godt gjøres å påstå at Minneapolisbandet The Billys var særlig profetiske på egne vegne når de debuterte med plata "Another Winner", tre plater har de gitt ut så langt, og ingen av dem kan vel sies å ha forandret verden i særlig grad? Ikke fordi det ikke er bra saker, Skule fra Roadhouse Records mente at dette var årets plate i 1997, jeg var nok ikke helt enig i det, men at det er en bra plate var vi skjønt enige om. Musikken befinner seg godt plassert i alt.countryland og det er en mengde gode låter her, men de mangler etter min mening, det lille ekstra som gjorde Uncle Tupelo, og avleggerene, Wilco og Son Volt, til så sjarmerende bekjentskaper. Jeg kjøpte inn plata til butikken min, den gangen jeg var platepusher, og hadde ingen problemer med å få solgt den videre. Mitt eksemplar kjøpte jeg på tilbud noen år senere den gangen vi fortsatt hadde noe så eksklusivt som en platebutikk her i byen. Men jeg må nok innrømme at den ikke har blitt spilt så veldig mye…

Leave a Reply

%d bloggers like this: