web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hvordan skal dette ende?

Bergens Tidende melder i dag at selveste dospøkelset snart kommer til et toalett nær deg. Hvis du nå frykter at det skal bli skummelt å gå på do i tiden fremover så er det liten grunn til å frykte for besøk av avdøde tante Betty kledd i gjennomsiktig neglisje og raslende kjetting eller andre overnaturlige skikkelser. Dospøkelset er rett og slett en innretning som man fester under doringen som skal gi beskjed til den som måtte finne på å løfte den opp at her i gården oppfordres man til å sitte å tisse. Dette skal ha slått stort an i Tyskland, uten at vi dermed skal trekke forhastede slutninger om at tyske menn er dårligere til å treffe skåla enn andre. Dette kan ved første øyekast høres ut som en god ide, men er det ikke egentlig et massivt angrep på vår maskulinitet? En venninne av meg hadde en gang en samboer som hadde oppdaget at det å sitte mens man gjorde nummer en faktisk var svært så behagelig. Dette oppdaget min venninne og dette utviklset seg til et problem i forholdet deres. Hun syntes det at en mann satt på do og tisset var så ultrafeminint at hun i lengre tid slet med å forholde seg til stakkaren på det intime plan. Dette bare som et varsku til alle Hjorthebloggs lesere som vurderer å gå til innkjøp av et dospøkelse. Vær obs på at dette kan innebære alvorlige komplikasjoner for forholdet…

Leave a Reply

%d bloggers like this: