web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Dagbladet i dag

dagbladet1.jpg

Dere tror kanskje jeg finner på disse overskriftene selv, men så god fantasi har jeg faktisk ikke. Nei takke meg til katteblogging. Her kan dere se hva kattene driver med på en ganske vanlig lørdagskveld. De leser ikke sexspaltene i Dagbladet ihvertfall.

kittygifslowoq7.gif

3 Comments

 • 31 October, 2006 - 12:06 am | Permalink

  Dette er hva jeg kaller klipp fra en forhenværende kulturavis. For et nivå! For en innsikt! For et mediahus!

 • 31 October, 2006 - 3:59 am | Permalink

  Haha, kulturavisa lokket med stort intervju med Bruce Springsteen på forsida av papirutgaven mandag. Jommen sa jeg smør, det store intervjuet besto vel av to spørsmål samt litt bla bla om hvor flinke nordmenn var til å kjøpe Springsteenplater!

  Passende i grunnen at intervjuet i følge forsiden skulle være på side 42 og 42.

 • 1 November, 2006 - 9:24 am | Permalink

  Jeg gir meg over ende og applauderer som vanlig til medienorge.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: