web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Seks som snakker

Det har vært et voldsomt trøkk de siste dagene med besøkende på jakt etter bilder av Kåre Conradi og Marianne Aas Hansen. Til tross for at det kan synes som om “alle” har fått dem på mail så er det altså også åpenbart at det er noen som ikke har de rette kontaktene. Folk er altså åpenbart opptatt av disse bildene, og det burde jo ikke komme som noen overraskelse. Folk gikk jo til og med bananas for å få tak i “bryllupsvideoen” til Tonya Harding, selv om jeg vel mistenker at mekanismene den gangen heller var de samme som får folk til å stoppe ved ulykkessteder. Ingen kunne vel forvente å bli opphisset av den en gang så kjente kunstløpersken, og således så ble de vel heller ikke skuffet.

Uansett. Folk er opptatt av Conradi-bildene, og etter at “en profilert blogger og høyre-tillitsvalgt” publiserte ett av bildene mildt og skånsomt sensurert på sin blogg her forleden så har debatten også rast i bloggsfæren om slike vanskelige ting som etikk, moral og anstendighet. Hjortheblogg har vært ute på gaten for å ta pulsen på folkemeningen:

Kjell Magne Bondevik, Pensjonist: Heisann Bondevik, har du fått Kåre Conradi-bildene på e-mail?

Jeg har ikke sett dem, jeg sverger! Jeg har faktisk ikke en gang e-mail.

Men du har kanskje hørt om dem? Hva synes du om at slike bilder spres på internett?

Jeg synes timingen var perfekt. Det vil jeg gjerne takke Kåre Conradi for. Nydelig Kåre! Folk har jo nærmest glemt at Molde har rykket ned. Det er tøft. Jeg får vonde følelser av TV2-sport trudelutten!

Odd Nordstoga, bygdetulling: Heisann, er det du igjen? Ja, eg ha’kje tid, eg må på landhandleren og kaupe rosiner til ho mor. Ho bakar bullar.

Ja, unnskyld at jeg maser. Jeg bare lurte på om du hadde fått med deg at nestlederen i Grünerløkka Høyre har publisert stjålne bilder av Kåre Conradi på bloggen sin?

Ja det forbausar meg ikkje, men eg e ikkje så opptatt av hva dei gjer på Grünerløkka. Eg likar meg best på landet eg. Der tar me vare på hverandre!

På Lambertseter?

Du er visst ein skikkeleg luring du. Hva er eigentleg ein blogg?

Markien av Sadie: Pervertert overgriper eller seksuell frigjører: Hei, jeg lurte på om jeg kunne stille deg et par spørsmål?

Hit me baby!

Hva synes du om at folk har publisert private, stjålne bilder av Kåre Conradi på blogger på nettet?

Det synes jeg er dårlig gjort. Dårlig folkeskikk. Jævla tapere er de!

Så du er enig med dem som kritiserer Vampus for å ha publisert det ene bildet av Conradi?

Nei er du gal! Jævla tapere! De er bare ute etter å ta henne fordi hun er norges beste blogger! Det var jo ikke en sjel som reagerte når Jeanette Roede ble stemt ut av Skal vi danse enda hun var MYE flinkere enn Eirik Newth!

Ehh…så det er galt å publisere bildene, men det er også galt å kritisere dem som gjør det?

Ja, skal man kritisere så får man la være å si hvem man kritiserer. Det er da ikke så jævla vanskelig å forstå! Taper!

Synnøve Svabø, telefonterrorist: Om jeg har sett bildene av Kåre Conradi? Javisst, det var jo vi som stjal mobilen hans. Man kan jo godt si at det der kom litt ut av kontroll!

Vi som stjal?

Ja, har du ikke sett det nye programmet mitt? Mobilen står i fokus, og vi stjeler mobiler i hytt og pine. Lite visste jeg om hva som skjulte seg på mobilen til Kåre, men GUD for en deilig penis da du! Den karen har sannelig ikke noe å skamme seg over. Tenk deg ham i dusjen etter en hockeymatch, han er jo mere vill enn tam. Vil du ta meg på puppene?

Øyvind Strømpen, ølhund: § 3. Den udøvende Magt er hos Kongen, eller hos Dronningen hvis hun har erhvervet Kronen efter Reglerne i § 6 eller § 7 eller § 48 i denne Grundlov. Naar den udøvende Magt saaledes er hos Dronningen, har hun alle de Rettigheder og Pligter som ifølge denne Grundlov og Landets Love indehaves af Kongen.
Grlbest. 13 juli 1990 nr. 550, 3 mars 2006 nr. 270.
§ 4. Kongen skal stedse bekjende sig til den evangelisk-lutherske Religion, haandhæve og beskytte denne.
§ 5. Kongens Person er hellig; han kan ikke lastes, eller anklages. Ansvarligheden paaligger hans Raad.

Lillebjørn Nilsen, trubadur: Tror du det er mulig å stanse spredningen av bilder som disse Conradi-bildene når de først har hvnet på nett?

Noen tror det ikke nytter, noen kaster tiden bort med prat!

Så Conradi og Aas Hansen må bare lære seg å leve med dette?

Noen stjeler fra de unge, som er sendt ut for å sloss. Noen stjeler fra de mange som kommer etter oss.

Men kan vi lære noe av dette?

Si det til alle barna, si det til hver far og mor. Dette er vår siste sjanse…

Er det i det hele tatt noen som ikke har sett bildene nå tror du?

Ja, jeg vet om noen. Tanta til Beate, en stille gutt i fergekø ved Lavik, Liv som har tatt på seg den hvite hatten, Ola Glomstuen, samt alle duene. Men ellers er det vel de fleste ja.

11 Comments

 • tb
  1 November, 2006 - 11:45 am | Permalink

  En god(?) ting kom det i alle fall ut av dette: Jeg har endelig fått bevis for at jeg ikke lenger har noen (dårlige?) venner; for noen år siden ville jeg fått e-post med de bildene tvert, fra minst tre forskjellige folk i bekjentskapskretsen. Nå, derimot.. ikke et pipp, ikke en pikk.. Sånn kan det gå.. Betyr dette at jeg, og/eller de jeg kjenner, har blitt voksne nå?

 • 1 November, 2006 - 12:27 pm | Permalink

  Og her trodde jeg at jeg skulle få lese noe oppbyggelig om de nært forestående seksnasjoners-forhandlingene, siden ingen av de kjente avisene har valgt å ta saken opp (vel nesten, men så er den kanskje heller ikke så kjent).

  Jeg burde naturligvis ha skjønt at det dreide seg om noe avisene virkelig bryr seg om.
  😉

 • 1 November, 2006 - 12:37 pm | Permalink

  Dette var meget skuffende å høre TB. Jeg som regnet det som sikkert at du hadde fått dem, og at det bare var en forglemmelse at du ikke har sendt dem videre til meg. Nå vel, men jeg har nå sett dem. De dukket plutselig opp i nettleseren via en ad-hoc blogg laget for anledningen. Jeg kunne selvfølgelig gitt deg linken, men jeg antar du har sett både pikk og svømmebriller før.

  Jarle: Beklager å måtte skuffe, men jeg kan love deg at hvis jeg får tak i pikante bilder stjålet fra Kim Jong-ils mobiltelefon så er du den første jeg ringer!

 • tb
  1 November, 2006 - 1:34 pm | Permalink

  Svømmebriller????? Snakker vi om Pondus her? Günter og Else??

 • Liv
  1 November, 2006 - 2:22 pm | Permalink

  Hei Hjorten,

  Eg er ganske skuffa over deg, som kastar deg inn i den sleivete, kyniske, nyliberalistiske latterleggjeringa av Conradi og Aas Hansen og lojalt forsvarer VamPus, som berre “MÅTTE” legga ut det omtala biletet “fordi det var så morsomt!!”. Det å ha høve til å gjera seg litt morsom går tydelegvis foran det meste, som menneske sitt rykte, sjølvkjensle, og grad av generell livskvalitet. Men kjente fjes går kanskje ikkje for å vera menneske med ei normal skamkjensle, ein meiner kanskje at dei mest av alt fortener å bli jekka ørlitegrann ned og dermed må ta dei fleste former for uthenging og drit?
  Eg veit sjølv at eg har tatt og kunne tatt dei mest absurde bilete av meg sjølv og min kjære, bilete som, dersom dei hadde kome uvedkomande for auge (evt. heile landet) hadde gjort meg fullstendig vissen av skam, fordi uvedkomande ikkje har noko som helst kjennskap til vår (evt. min) interne humor, og dermed kunne ta meg for å vera ei sjuk-sjuk, abnormal, sjokkerande barnsleg og/eller pervers person, noko det ikkje er kjekt å framstå som i full offentlegheit. VamPus viser med sitt spørsmål: “Hvorfor, Kåre??” tydeleg at ho har inga som helst forståing for at folk gjer rare ting av grunnar som utanforståande ikkje har forutsetnader for å forstå.
  Eg kunne forresten også veldig gjerne ha lagra slike bilete på min mobil, endå så dumt eg ville innrømt at det var, i etterpåklokskapens lys.
  Og kom ikkje her med at “det må jo være lov å ha det litt gøy, hehe”, og “det var jo ikke så farlig” – skal målet helliga middelet i alle tilfelle der det er ein biteliten sjanse for at nokon blir ørlitegrann underheldt?? Eg spyr.

 • 1 November, 2006 - 2:37 pm | Permalink

  § 1. For å sikre forsyningane av petroleum og petroleumsprodukt både nasjonalt og internasjonalt kan Kongen i forskrift avgjere at den som her i landet importerer eller produserer petroleumsprodukt og biodrivstoff, pliktar å halde lager av desse produkta.

  Kongen kan vidare gi nærare føresegner om a) kven lagringsplikta gjeld for
  b) lagringspliktige produkt
  c) omfang og oppfylling av lagringsplikta
  d) bruken av volum som skal beredskapslagrast, og
  e) reglar om rapportering og tilsyn med beredskapslagringa.

 • 1 November, 2006 - 2:39 pm | Permalink

  Jeg vil si at Markien av Sadie gjør et spesielt godt inntrykk. Kan vi få høre fra ham ved senere anledninger også, tro? Det virker som om han har potensial til å høyne nivået her inne. Og kanskje han kan få treffe Gorm?

 • 1 November, 2006 - 4:15 pm | Permalink

  Åh Hjorthen, I like. Nå var det godt å le!

 • 1 November, 2006 - 6:08 pm | Permalink

  Jammen Liv da! Jeg har da ikke forsvart Vampus med et eneste ord. På andre blogger har jeg tvert imot argument for at det var dumt, galt og ulovlig å publisere bildene, på egen blogg har jeg til nå forsøkt å ligge unna hele den debatten.

  Javisst kaster jeg meg inn i den sleivete kyniske latterliggjøringen, men om det er spesielt nyliberalistisk vet jeg ikke. Jeg har nå drevet med sleivete latterliggjøring på denne bloggen i over to år jeg, så akkurat det er vel neppe noe nytt. Akkurat denne posten rammer vel ikke akkurat Conradi og Aas Hansen i særlig grad heller?

 • 1 November, 2006 - 7:34 pm | Permalink

  Jeg forstod ikke at Høyrekvinnen hadde sensurert bildet før jeg så Min Menings usensurerte publisering av bildet. Inntil da trodde jeg alt oppstyret skyldtes at den sleske Høyrekvinnen hadde avslørt at Conradi var født med et lite vepseból mellom bena.
  Forøvrig hadde jeg vel ikke så stort behov for Min Menings oppklaring av misforståelsen.

 • 1 November, 2006 - 10:21 pm | Permalink

  Jeg hadde ikke særlig sans for Vampus sin publisering av Conradi-bilde, har ungått å se noen andre bilder med vitende og vilje. Men posten din her var herlig, de fleste ting har godt av å tulles litt med!! Thanks! 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: