web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hjorthens semi-daglige musikkpille #1 – Watkins Family Hour

Det var så gøy å lage julekalender at jeg har lyst til å fortsette litt til. Så dermed lanserer vi den nye spalten her på bloggen, Hjorthens semi-daglige musikkpille. Dette heter den bare fordi Undre forlengst har kuppa navnet Musikk mens vi puster. Og vi sparker i gang denne nye semi-daglige spalten med denne gjengen her:

watkins1

Watkins Family Hour er navnet. Nærmere bestemt søskenparet Sara og Sean Watkins, tidligere medlemmer i kritikerroste Nickel Creek, som ikke må forveksles med Nickelback. Dama i midten er den ikke helt ukjente Fiona Apple.

Watkins Family Hour er navnet på en fast greie de to søsknene har hatt i hjembyen et tiårs tid nå. Med et knippe andre musikere har de hatt månedlige konserter på Largo i Los Angeles, og det er dette som nå har blitt til en debutplate i år. Den kom i sommer, og består bare av coverlåter. Selv om den ikke fikk være med i julekalenderen er det en veldig koselig og fin plate. Og Fiona Apple er med, og virker som om hun koser seg veldig på den gamle Skeeter Davis-låta Where I Ought To Be, som jo er et stykke unna det hun vanligvis driver med.

Av andre spelukanter her er vel Greg Leisz og Benmont Tench de mest kjente. Låtutvalget er nennsomt plukket fra folk som Roger Miller, Bob Dylan, Lindsay Buckingham, og ikke minst gjør de jo en fin versjon av Robert Earl Keens Felling Good Again. Det finnes drøssevis av sanger om å ha det fælt, men ikke så mange om å ha det bra igjen. Dette er en av de fineste. Sjekk selv:

Leave a Reply

%d bloggers like this: