web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Tidsmaskinen #1 -Kaldt nedover ryggen

Her er vi tilbake i det som nesten er å regne som steinalderen? 22 oktober 1983. Ordføreren i Hjartdal, Thomas Timland er sitert i Vest Telemark Blad på at “alt snakket om lovbestemt likestilling får det til å gå kaldt nedover ryggen på meg”. Grunnen var at likestillingslova, ifølge Timland, ville bli vanskelig å praktisere i småkommunene. 0150. – Kvinnene set krav til seg sjølve, og er vanskelege å få med i utval som steller med tekniske og økonomiska saker. Men, la han til, det er mange ukvalifiesera mannfolk i nemdrene. Mannfolka skaffar seg kunnskap gjennom det arbeidet dei legg ned.

I dette siste fikk han følge av talsmenn fra Seljord og Kviteseid.

Og om du nå ble veldig nysgjerrig på denne Thomas TImland. Han er på Spotify.

Leave a Reply

%d bloggers like this: