web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Et kjapt lite podshow

Mens Flopsy og Hagbarth er ute en liten svipp så slang jeg sammen et lite Podshow ganske fort og gæli, og helt uten mål og mening. Alt sammen bare for å få sjansen til å spille en Tom Waits-cover, stille et spørsmål om en annen coverlåt, og for å be P4 bytte CD på natta. De har spilt de samme sangene i månedsvis nå.

[audio:podshow.mp3]

9 Comments

 • 19 January, 2007 - 9:05 pm | Permalink

  P4s musikk suger! Men saken er vel den at den blir satt opp etter hva folk de sender ut musikkundersøkelser stemmer på? Jeg meldte meg en gang på den lista sammen med noen andre, men det var jo ikke mulig å påvirke dem. Det gikk i glatt boyband og andre svisker på den tida.

  … men det var jo genialt av deg å dikte nye tekster til sangene! 😀

 • 19 January, 2007 - 9:19 pm | Permalink

  Ideen er god ja. Jeg er litt mer i tvil om utførelsen.

  Ellers så mistenker jeg vel P4 for å spille bare norsk musikk på nettene for å blåse opp norskandelen. Men hvorfor de samme sangene hele tiden?

 • 19 January, 2007 - 9:35 pm | Permalink

  Hehe. Det kan hende at de blåser opp norskandelen om natta, men de gjør det antakelig ut fra de tåpelige undersøkelsene.

 • 19 January, 2007 - 9:42 pm | Permalink

  Hmm…kanskje jeg må kartlegge dette litt mer vitenskaplig?

 • 20 January, 2007 - 12:33 am | Permalink

  Hihi, ja, det synes jeg.

  Nå tittet jeg innom P4s sider og jeg fant ikke noen påmelding til disse e-post-musikkbarometerne deres, men jeg er sikker på at de fremdeles har dem.

  … unødvendig å si at jeg ikke hører på P4 med mindre jeg blir tvunget til det.

 • 20 January, 2007 - 2:15 am | Permalink

  Nå ble jeg litt paranoid igjen kjente jeg, for jeg syntes jeg hørte stemmen til Plura inn i mellom penningpojkarna eller hva de heter. Nå har Plura det med å være litt (P)lur(a) og det antas at han har malt dette coveret for Magnus Johansson uten å gi seg til kjenne. Kan han også ha sneket seg med på dette albumet? Når det gjelder den siste låta, så vet ikke jeg hva det er, men det minner fælt om the Kinks eller?

 • Gry Sletta
  21 January, 2007 - 11:53 am | Permalink

  The Godz – Under the table – Tror jeg…….

 • 21 January, 2007 - 2:07 pm | Permalink

  The Godz har jeg ikke hørt om en gang, så da tar jeg vel feil da. Men det kunne vært Kinks, det kunne jo det!

 • 24 January, 2007 - 7:11 pm | Permalink

  Haha, spiller de Tordensky hver natt på P4?
  Også den fine Cohen-coveren?
  Her er det visst tid for å skru litt på radioen:D

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: