web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Lokalnytt med Kåre: Høljebyen uteliv vurdert på forhånd

trav.jpg

Jølle Rakafant Guggestaven har to fine oppsitt på hjemmebaren i dag, og håper at det kan gi han årets første scoring;
– Junior holder fremdeles fin form, og han virker fin i trening. Han viste sist at han er vel så bra bakfra som når han ligger på topp. Spermen han har å by på om han ligger på vent er giftig, så løser det seg underveis er det fine muligheter. Torso Engebråten har hatt flere fine fremstøt i det siste. Sist helg ble alt feil, men denne helgen står han fint til og henter seg trolig en ny fin premie. Muligens lukter han på en trekant.

Kick Off: Super Tom møter skjerpet motstand denne helgen, men har gjort det meste riktig de fire siste helgene. Slesk Krimminell er en meget viril mann som har lett for å snuble i linjene. Feilfri og litt forsiktig med alkoholen blir han veldig skummel. Mack Blitz innehar fin kapasitet og må regnes med. Fuck Master starter på toalettet men er ikke slått av den grunn. Han var meget god da han tauet inn en sterk blondine fra Jølster på slutten av fjoråret.

Fru Olsen: Dele Tor kommer ut etter pause med kjæreste. Han har et fint ganglag og kan vinne på direkten. Gorm Gnisten var ikke på sitt beste forrige helg. Kan få en fin reisning her og overraske. Espen Viktor imponerte kraftig med lett S&M sist. Vant da på en meget god tid. Enkle Elden har ikke gjort så mange glade den seneste tiden, men fra denne puben kan han smyge seg med og være en luring.

Lille John: Skudd Redd var meget god og heit på grøten nest sist Er formen på plass kan dette være vinneren. Terje Theobald Haugen gikk en meget god runde i ny regi sist. Løser det seg underveis og han unngår prestasjonsagnsten er han med i toppen igjen. Tulla Bjørnøy har radet dem opp den siste tiden. Distansen trekker litt ned for henne, det er lang vei hjem og vanskelig med taxi. Torso Engebråten er en hyggelig hingst som har gjort flere fine fremstøt den seneste tiden. Forrige helg må han bare glemme. Med klaff er han med i kampen og får stå som en liten luring.

Morilden: Banker for dagen blir Ready November. Han står meget fint til, og etter flere sterke ligg tror jeg dette er helgens banker.

Kakebua: Mjød Turbomann fikk det tungt sist helg og ble sliten. Er normalt sett med og kjemper om konfekten. Tarej I Tarmen er det ikke mange som kan stå i mot når halegger godviljen til og tar i hele veien. Endel Kukk gjør jevnt gode prestasjoner og med litt tempo er han meget aktuell. Kvisei Kvikk kommer ut mens samboeren er på seminar. Har fin kapasitet og kan være aktuell direkte.

Hjørnevikbua: Speedy Renka måtte gå den tunge veien til taxikøen sist. Med den rette innstillingen kjemper han på ny om godsakene. Dark Action holder meget fin form, og skal regnes med denne gangen. Men han må se opp for dødens. Fise Fienden er bra fra start, og står han løpet er nok det et pluss. Jølle Rakafant Guggestaven med sin berømte Junior viste sist at han er vel så god bakfra som på topp. Har han litt klaff underveis har han en giftig sperm å by på til slutt.

Robin Hood: Tintin Homsen har fått et par køller i kroppen og skal være forbedret med det. Kan få den rette staken denne gangen. Olga Faxa har gjort mange gode kupp. At det er lengre distanse nå som hun har flyttet til Solheim taler i hennes favør så sant hun rekker nattbussen eller har penger til drosje. Klitt Blåsepå slo på galoppen sist, men avsluttet meget bra og viste fine former. Spikbrita kan få det rette fjolset og få spermen sin til slutt.

Vurdert av Kåre Lyskebrokk.

Leave a Reply

%d bloggers like this: