web analytics

Melodi Geriaprix

1171146510450_795.jpg

Den aldrende kvinnen Guri Schancke dro i land seieren i den norske Melodi Grand Prix-finalen, på tross av at den humørløse, jålete bermen av besserwissere i fagjuryen ville ha et annet band videre. Folkejuryen ga imidlertid full støtte til Schancke. Selv så jeg ikke på finalen, jeg får jo ikke inn NRK, men takket være Dagbladet og deres mange kommentarer fra musikkinteresserte lesere har jeg allikevel fått med meg essensen i dette årets finale.

Ja, den anonyme kommentatoren plizz a  oppsummerer det hele for oss i  følgende innlegg:

– hallo i luken! kle deg anstendig! hun ser ut som en jævvla hore! kan like så godt ta på deg bikinien din i finnland! gå hjem og legg deg du er i 20 lengre… det ser ut som om du er 60! du er et godt eksemplel på aldrende kvinner som tror og ønsker veldig stert å være 20.

Skal vi se…hvorfor var det viktig å bevare den frie meningsutvekslingen på nettet igjen?

16 Comments

 • 11 February, 2007 - 10:00 am | Permalink

  Det var fordi vi skulle bli kjent med folket.

 • 11 February, 2007 - 10:17 am | Permalink

  Der ser du Hjorthen. Vi gamle er eldst. Jeg boikotter konsekvent siden NRK valgte å fjerne min “favoritt-kommentator”, Jostein Pedersen. For meg holder det ikke bare å mislike musikken. Det må være en helhet.

  Men med Guri Schancke i hovedrollen, så blir savnet av “Husker du” og ikke minst Vidar Lønn, ikke så stort lenger.

 • 11 February, 2007 - 1:39 pm | Permalink

  Jeg tror ikke den der Grand Prix er så innmari populær, jeg.

 • 11 February, 2007 - 7:08 pm | Permalink

  Fr. Martinsen: Okay, nå har vi blitt kjent med folket. Kan vi be dem gå igjen nå?

  Vox: De gamle er eldst. Jeg nekter å se på Melodi Geriaprix helt til Ivar Ruste og Odd Grythe tar over programlederjobben.

  Radio: Populær er kanskje ikke det første ordet som rinner i hu nei?

 • Fiona
  11 February, 2007 - 8:08 pm | Permalink

  Fordelen med Grand Prix er selvsagt at man samler alle potensielle grand prix-artister til ett arrangement. Slik kan jeg være nokså sikker på at jeg ikke støter på dem andre steder. Skjønt, Guri dukket opp på Skavlan i all sin benprakt sist fredag, så bombesikker kan man åpenbart ikke være.

  “Skal vi danse” står allerede på min liste over deltakende artister jeg gjerne vil unngå, og “skal vi danse ISdans” seiler opp til å bli en god nummer to.

 • 11 February, 2007 - 10:19 pm | Permalink

  Eg håper haustens Skal vi danse-vinnar deltek i MGP neste år.

 • tb
  12 February, 2007 - 7:57 am | Permalink

  det som er ikke ekstra ille er jo at nrk nå har greid å dra ut dette GP-tøyset til fem kvelder pluss to(?9 i Finland? en kveld holdt da godt og lenge?

  men du må ikke lese nettavisenes debattspalter, vettu.. Det (og kommentarfeltet til Vampus på en heftig dag) er sånt som gir en lyst til å melde seg inn i folkeaksjonen mot Internett: Nei til fri meningsutvelsking på nettet!

  en ting jeg ikke skjønner helt: Guri Skchanchkes låt er visstnok allerde en hit i homsemiljøene, så jeg på forsida av ei avis (dvs et ukeblad som til forskjell fra Se&Hor ikke betaler moms)Så hva er det med homsene? Jeg kjenner altså opptil flere homser, de aller fleste av dem svært oppegående og hyggelige folk, som har god musikksmak (dvs liker musikk som jeg også liker!), så hva er dette litt hysteriske grand prix-styret som mange homser insisterer på å flagge? hva slags kulturellt uttrykk er dette egentlig? hva er det de vil si?

 • 12 February, 2007 - 8:41 am | Permalink

  Når eit intelligent og oppegåande menneske med god musikksmak likar MGP vitnar det om leikelyst og evne til å vere ukonvensjonell og uhøgtideleg.

  Det spanande er at ein aldri kan vite sjølv om ein er i den kategorien eller om ein berre er eit middelmådig menneske med dårleg smak.

 • tb
  12 February, 2007 - 9:12 am | Permalink

  Hva er vi som ikke liker MGP, da? Som ikke en gang klarer å more oss over kalkuneffekten lenger? Konvensjonell og høytidelig? 😉

 • 12 February, 2007 - 10:06 am | Permalink

  Jeg tror ikke jeg egentlig har sett på Geriaprix siden langt nede på nitti-tallet. Så konvensjonell, høytidelig, og fornøyd er jeg!

 • tb
  12 February, 2007 - 10:22 am | Permalink

  Med ungdom, snartfjortis i huset, blir det jo til at en tilbringer noen kvelder foran apparat med MGP, da.. men selv nestenfjortisen grynter etter hvert ganske så missfornøyd over det som presteres (hun er inne i en tung Beatles-periode nå, og hører både Dylan og Waits i bilen, uten å klage, så det kommer seg.. men hun MÅ se MGP, ja.. og guttungen digger alt med avstemninger i, så han må jo også få det med seg.. ;-))

 • 12 February, 2007 - 10:29 am | Permalink

  Om eg påsto det berre var ein einaste måte å vise at ein var ukonvensjonell på ville eg framstå som temmeleg åndsforlatt.
  😉

 • tb
  12 February, 2007 - 10:42 am | Permalink

  … jeg er egentlig ganske konvensjonell, jeg. tror jeg

 • 12 February, 2007 - 3:55 pm | Permalink

  Men jeg får så dårlig samvittighet når jeg tenker stygt om folket, Hjorten. Og det gjør jeg ofte.

 • 12 February, 2007 - 10:46 pm | Permalink

  Folket gir jamnt faen, frøken Martinsen.

 • 12 February, 2007 - 11:28 pm | Permalink

  I min samvittighet ja, ha ha!
  Det skal jeg sannelig trøste meg med straks.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: