web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Well, I’m back

Som observante lesere for lengst har notert så har Hjorthebloggen hatt litt trøbbel det siste døgnet. En oppgradering til siste WordPress-installasjon gikk rett i toalettet. Heldigvis hadde jeg backup, men når man er teknisk begrenset og i tillegg trøtt som en dupp så blir det vanskelig allikevel. Nå er imidlertid det viktigste rekonstruert, selv om det fortsatt gjenstår litt småplukk.

Dermed har det blitt lite tid til å tenke ut nye krumspring i bloggform, så mens jeg sover litt og prøver å komme på noe å skrive om: Her er litt tidsfordriv…

Først litt pausemusikk:

En natt tidligere denne uka hadde jeg VH1 på TV i bakgrunnen mens jeg puslet rundt med moppestativet. Plutselig kom det noen smektende toner, og jeg måtte bort for å sjekke hvem det var som sang. Det viste seg å være en fyr som jeg aldri hadde hørt om før. Ville Valo het han, og med seg hadde han ei berte ved navn Natalia Avelon, Jeg har ikke hørt om henne heller jeg, men sangen kjente jeg igjen. Litt research viser seg at Valo og Avelon ikke er de eneste som har gjort en cover av den:

Ingen premier for å vite hvem som synger der, men er det noen av dere som vet hvem som hadde originalen i sin tid?

De som tror de er skikkelig gode på geografi kan prøve seg på denne testen her. 192 FN-anerkjente land på ti minutter. Jeg var ikke i nærheten av å klare det for å si det slik, og selv om jeg hadde husket alle 192 landene så tror jeg at jeg uansett hadde slitt med å rekke å skrive alle sammen. Det blir ikke lettere av at det må skrives på engelsk.

Litt lettere med tilsvarende test på amerikanske stater. 50 stater på ti minutter burde være en smal sak, hva? Men jeg fikk jernteppe etter 28. Endte til slutt med 32 stater, og altså atten glemte. Jeg brukte sånn cirka fem minutter på å stave Massachusetts riktig da, så egentlig var det ikke så galt når det kommer til stykket.

I søndagens papirutgave av Dagbladet, jeg finner det ikke på nett, kunne vi lese at kommunikasjonseksperten Hans Geelmuyden mente at nakenbilder kan gi et karriereløft. Jeg er ikke fremmed for å prøve, og etter dette bildet antar jeg at jeg er nærmere jobben som resepsjonssjef enn noensinne?

Lekkert!

Men tilbake til datatrøbbelet som egentlig er grunne til at jeg skriver denne posten.

Etter at jeg altså måtte rekonstruere denne bloggen så måtte jeg installere noen såkalte pløgginns på nytt. Da kom jeg over en artig liten sak som rangerte de som hadde kommentert mest. Den fant jeg ut at jeg måtte ta bort igjen da jeg ikke tror TB har godt av å se hvor mange kommentarer han faktisk har lagt igjen på denne bloggen. Men han toppet lista med klar margin ned til nummer to som var Habben med hele 230 kommentarer hittil. Hederlig omtale også til Undre som tok tredjeplassen, VamPus, KEE Skien, Lotten, Marina, Saccarina, Beate, Radiohode ,og ikke minst sylferske Avil som allerede har kjempet seg inn blant elitekommentatorene til tross for at hun begynte å blogge i forgårs.

Takk takk…denne bloggen hadde ikke vært det samme uten dere. Hva enn dere gjør, don’t ever get a life!

35 Comments

 • 12 March, 2007 - 2:12 pm | Permalink

  Velkommen tilbake. Jeg savnet deg opptil flere ganger i går kveld.

 • 12 March, 2007 - 4:08 pm | Permalink

  “Don’t ever get a life” – ha ha ha ❗

  Var det sarkasme? Ingen anelse ❓

 • 12 March, 2007 - 4:09 pm | Permalink

  Men du vet, man henger rundt toppfolka og pøver å sole seg bittelitt i glansen av dem.

  (Og der fikk jeg enda en kommentar. Lurer på hvor langt det er opp til nestemann/-kvinne?)

 • 12 March, 2007 - 5:33 pm | Permalink

  Nancy Sinatra & Lee Hazlewood.

 • 12 March, 2007 - 5:49 pm | Permalink

  Hvis det er noen trøst så presterte jeg å overskrive en database på lørdag, og holdt på å miste alt.. – Mulig det er noe distré virus som er ute å går..

 • Hjorthen
  12 March, 2007 - 7:35 pm | Permalink

  Sauegjeteren: Takk for det. Betyr det at jeg er del av flokken? Bæææ?

  radiohode: Nå har jeg jo sletta den pløgginn-dingsen igjen, så jeg husker ikke tallene nøyaktig. Men skal jeg sekundere vil jeg vel tro at du først og fremst bør fokusere på å holde Avil bak deg. Det blir en beinhard oppgave tror jeg.

  Jacob: Endelig en som vet hva han snakker om!

  Kristin: Jeg tror den distre sykdommen er kronisk i mitt tilfelle. Håper du er på bedringens vei!

 • 12 March, 2007 - 7:57 pm | Permalink

  Tror jeg står over, jeg. Et kjapt blikk på bloggrullen din sier meg at det ikke er spesielt mye til premie å hente.. 😯

 • 12 March, 2007 - 8:15 pm | Permalink

  Velkommen tilbake! 😀

 • 12 March, 2007 - 8:21 pm | Permalink

  Takk og pris for at det var en temporær uteblivelse. En stund trodde jeg kanskje at du hadde tatt en pils for mye sammen med negerhøvding Fredrik og blitt smittet av hans nylig ankomne Malaria Vulgaris og slettet hele bloggen.

  Derfor var det med en viss lettelse jeg fant alt ved det gamle i dag.

  Apropos bildet. Det minner meg om visdomsordet: Vær hyggelig mot dem du møter på din vei opp. Det er de samme du møter på din vei ned. Eller noe lignende.

 • 12 March, 2007 - 8:56 pm | Permalink

  http://web.inter.nl.net/users/wilkens/

  Lee Hazelwood? Kan det være ham? Sangen altså.

 • 12 March, 2007 - 9:20 pm | Permalink

  Du, jeg har igrunn gitt opp hele gjete-opplegget. Dere er en hel haug med ustyrlige villfolk hele gjengen. Styre slik da gitt…

  Men uansett, vi gjør som i bibelen, går fra vett (?) og de andre 99 sauene for å finne igjen den ene savnede. Så feirer vi selvsagt, og slakter lammet når den forsvunne sønn kommer igjen. (Jada, det var en gjøkalv, men det passet bare så godt. )

 • 13 March, 2007 - 4:42 pm | Permalink

  Hmpf! Jeg skulle egentlig sende deg litt lesestoff, men siden du er en bølle som har fjernet meg fra lenkelista, kan du bare ha det så godt. Dumming!
  👿

 • Hjorthen
  13 March, 2007 - 6:05 pm | Permalink

  Lotten da. Jeg har jo hatt datatrøbbel, og da forsvant alle linkene mine. Nå har jeg bare importert deltagerlista fra Tordenbloggen og skal legge til alle som mangler etterhvert. Så send meg lesestoff du, så skal du nok få lenkeplass igjen!

 • 13 March, 2007 - 7:32 pm | Permalink

  Oh, tredjeplass!

  Jeg er dog litt usikker på om det er noe jeg er stolt av (dette ikke til forkleinelse av Hjorthehiet!). Hadde det ikke vært for at jeg satte igang egen blogg i fjor sommer, hadde jeg vel slått TB også (dette ikke til forkleinelse av TB!).

 • 13 March, 2007 - 7:56 pm | Permalink

  You`ve Got Mail, Hjorthemann;)

 • Hjorthen
  13 March, 2007 - 7:57 pm | Permalink

  Jeg syns absolutt du skal være stolt Undre. Egentlig syns jeg jo at du burde slette bloggen din og bare kommentere her hos meg.

 • 13 March, 2007 - 7:57 pm | Permalink

  Hey! 2. plass. Jeg vil forresten gjerne ha trusa mi tilbake nå, hvis du er ferdig med den.

 • 13 March, 2007 - 8:41 pm | Permalink

  Hvor finner jeg det innstikket, Hjorth? Skulle likt å hatt slik selv, serru.

 • Hjorthen
  13 March, 2007 - 9:27 pm | Permalink

  Jeg tror det var dette her jeg brukte, det lister opp antall kommentarer totalt:

  http://freepressblog.org/wordpress-plugins-2/wordpress-top-commenters-plugin-widget/

  Det finnes andre varianter også som kan gi deg topp ukentlige eller månedlige kommentatorer i stedet.

 • 13 March, 2007 - 11:13 pm | Permalink

  Hæhæ! Du savner altså parasittblogginga mi? 😉

 • Hjorthen
  13 March, 2007 - 11:26 pm | Permalink

  Parasitt? Pøh!

  Enhver blogg trenger dedikerte kommentatorer. Som deg og TB. Litt mer usikker på han der Habben da.

 • 14 March, 2007 - 1:27 pm | Permalink

  *fnis*

  Det tar jeg som et realt komplement!

  Og det er gode kommentarer i kommentarfeltet som gjør det moro å blogge. 🙂

  Habben, ja. Tvilsomt tilfelle, men har jo sine gode sier også (har jeg nå hørt, da …).

 • 14 March, 2007 - 4:10 pm | Permalink

  Da har vi jo for alvor bragt på det rene hvem som inngår i det kvinnelige haremet. Hva med mennene? Er de evenukkene?

 • Hjorthen
  14 March, 2007 - 5:32 pm | Permalink

  Undre: Habben kan bygge båt og mekke bil da, det er jo ikke så verst?

  Beate: Jepp, TB, Habben, Iversen (som jeg glemte å nevne, men han var også på topplista) og de andre gutta er rett og slett evenukkene mine. De har så lyse og fine stemmer at du aner ikke!

 • 14 March, 2007 - 6:42 pm | Permalink

  Pøsj, Beate. Etter den “sandwich-incidenten” før jul er det vel ikke tvil om hvem som er Keiserinna her. 😆

  Hjorthen: Bygge båt og mekke bil er bra. Absolutt. Jeg kan ingen av delen iallfall!

 • 14 March, 2007 - 8:18 pm | Permalink

  Hjorthen og Undre: Jeg som har vært så grei med dere, og så kommer dere med den overbærende og snørrhovne holdningen der. Dette går ikke upåaktet hen. http://hjorthen.org/wp-includes/images/smilies/icon_evil.gif

 • 14 March, 2007 - 8:24 pm | Permalink

  Habben:

  Ja, tenke seg til!

  😯

  Det er virkelig dårlige venner du har valgt deg, altså!

 • Hjorthen
  14 March, 2007 - 8:25 pm | Permalink

  Dette er helt og holdent din egen skyld Habben. Du kan ikke komme her som fersk blogger og forvente særbehandling fra eliten bare fordi jeg har holdt tale i bryllupet ditt.
  Nei, du må være passende krypende og underdanig i noen måneder før du kan begynne å blåse opp brystkassa,så kom ikke her og klag!

 • 14 March, 2007 - 8:27 pm | Permalink

  Habben: Ikke engang at Hjorthen har rølet i bryllupet ditt hoder til å forvente særbehandling.

  Hjorthen: Hvor mye var det du fikk i honorar for det sa du?

 • Hjorthen
  14 March, 2007 - 8:34 pm | Permalink

  Jeg fikk en bedre middag, gleden av å se Habben sippe som en unge i kirka, og ikke minst gleden av å se guttungen prøve seg på brudevals. Det var verdt innsatsen for å si det slik…

 • 14 March, 2007 - 8:41 pm | Permalink

  Awwww, Hjorthen!

  Du har nå et hjerte av gull. :mrgreen:

 • 14 March, 2007 - 8:46 pm | Permalink

  Dette trenger vi også bildebevis på.

 • 14 March, 2007 - 9:06 pm | Permalink

  Beate:

  Ja, det kunne jammen meg være på sin plass!

 • 14 March, 2007 - 10:34 pm | Permalink

  Undre: Man gir ikke honorar til folk som er så nervøse at de sprutsvetter på en slik måte at finklærne til de andre gjestene må på renseri, da krever man vanligvis erstatning. Men i min godhet gjorde jeg ikke det.

  Hjorthen: Den brudevalsen går det frasagn om ennå, spesielt var JEG utrolig myk og grasiøs.

 • 14 March, 2007 - 11:31 pm | Permalink

  Habben: Hæhæ!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: