web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Marianne Auli utsatt for overgrep av kulturpersonligheter – Vi har bildene!

Ja, det har vel ikke gått noen hus forbi at kunstneren Marianne Auli i et direktesendt radioprogram tidligere i dag navnga to kulturkjendiser, og hevdet at de for fjorten år siden dopet henne ned og forskte å voldta henne. Begge de to kjendisene benekter forholdet, og NRK har siden da sensurert intervjuet for å forsøke å skjerme de som ble beskyldt for overgrepet.

Vi lever imidlertid i internettets tidsalder, og alle interesserte har forlengst funnet ut hvem det var Auli snakket om. Hjortheblogg tar ikke stilling til Aulis anklager, men via våre kilder har vi fått snusen i et bilde somi det minste bekrefter at Marianne Auli for fjorten år siden var på fest sammen med dem hun beskylder for å ha forgrepet seg på henne, Gullars og Indigo.

Marianne Aulie

Som dere ser var dette mens stemningen på festen fortsatt var god. Hva som skjedde etterpå vet bare Marianne, Gullars og Indigo.

23 Comments

 • 13 March, 2007 - 1:01 am | Permalink

  Hvem er det som sitter i bakgrunnen der Hjort? 🙂

 • Hjorthen
  13 March, 2007 - 1:07 am | Permalink

  Ja se der…det la jeg ikke merke til før du sa det, men det er jo et speilbilde av en mann i vinduet.

  Hmmmm…kan det ligne litt på en av gutta i Mods?

 • 13 March, 2007 - 1:09 am | Permalink

  Så du går etter google-treffene ja… Marianne googlebølgen har skyllet over lordx.

 • Hjorthen
  13 March, 2007 - 1:15 am | Permalink

  Jeg merker til min store forskrekkelse at jeg har blitt reine skjære google-hora ja. Det er så trist når kurven går nedover igjen, så heretter gjør jeg alt Alt ALT for å holde meg i nærheten av toppen.

  Men det jeg har merket meg i den senere tid er at det har blitt mye færre merkelige søk enn jeg hadde i starten? Jeg tenker på sånne truse+bæsj eller hjorten+intimbarbering søk som jeg hadde en del av før. Jeg lurer på om det kan komme av at det tross alt er begrenset tilgang på skikkelige seksualpervoer her i landet, og etter to og et halvt år med blogging så vet de alle sammen nå hvem jeg er og hvor jeg bor?

  En besnærende tanke…

 • 13 March, 2007 - 1:21 am | Permalink

  De har havnet på siden din så mange ganger at de vet at det ikke er no moro her – hvertfall ikke den typen moro 🙂

  Når det gjelder han typen i bakgrunnen så ligner det litt på han vokalisten i Status Quo, men jeg ikke har no informasjon på at han har hatt no med Aulie å gjøre så får jeg vel bare slippe det ryktet.

  Gullars derimot – jeg mener bestemt at han tullet både her og både der. I Båtsfjord må vite, med både han i Status Quo OG Bonnie Tyler.

  Versgo – så lite sladder må man da kunne bidra med på en mandagskveld. Før sengetid 🙂

 • 13 March, 2007 - 8:13 am | Permalink

  Selv om det forsåvidt er artig å se seg som nr 2 etter Kent på SOL, og selv om jeg må le av å oppdatere telleren og observere at folk kommer inn hvert 10. sekund, så er det mest en skremmende følelse faktisk.

  Alle vil ha rompe, eller kjendisnavn, ikke et kjent fjes å se. Men det går nok over om en dag eller to…

 • 13 March, 2007 - 2:50 pm | Permalink

  Hm…er det nå jeg skal være kjip kjerring og si at jeg kanskje syns dette var litt på kanten hjorthefar? Hvis rumpeauli har blitt voldtatt er det noe helt annet enn å indiskrete bilder.

  Men googletreff har kanskje sin pris?

 • Hjorthen
  13 March, 2007 - 3:02 pm | Permalink

  Joda, jeg regnet med at noen kom til å være kjip kjerring her, og var litt i tvil om jeg skulle poste denne. Men det er altså googlesøkerne selv jeg prøver å ha det litt morsomt med her da, ikke Aulie.

 • Lene
  13 March, 2007 - 3:51 pm | Permalink

  Mihoe, Aulie har da aldri påstått å ha blitt voldtatt?

 • tb
  13 March, 2007 - 4:11 pm | Permalink

  Når jeg med mye strev klarer å legge bort i alle fall litt av min intgense motvilje mot Aulie, så går jeg omkring og kjenner på at jeg synes at det er litt tøft gjort også da.. Kanskje det kan skremme noen mannfolk til å tenke seg litt om før de begynner å pjuske med hvitvinen på nachspielet? Men på den adnre siden har hun jo en helt elendig sak, go de beskylte har krav på rettsvern og ja da ja da, saken her sjølsagt alt for mange sider.. men som sagt, inni meg et sted er det en litn gnist som sier at det er litt tøft. Sjøl om det er Aulie…

  PS. Prøver å redusere kraftig på kommenteringen her. (rakk å få med meg statistikken før du sletta den, (slik mange nok rakk å få med seg P3-Mina før hun ble borte) og ble skikkelig skræmt!)Så dette ble nok dagens rasjon med tullprat.

 • 13 March, 2007 - 5:12 pm | Permalink

  Lene, i papir-VG var det vel det hun sa, var det ikke det? Jeg stussa i alle fall på at hun brukte begrepet voldtekt der, mens voldtektsforsøk i går. Jeg har ikke papirutgaven her jeg sitter nå.

  tb, uenig med deg her, dette er f.eks ikke noe en skal gjøre uoverveid. og så du vet – alle de andre grunnene.

  Synd at YouTube har fjerna det innslaget fra Dortes program, men det kommer vel ut igjen det også. Jeg hadde glemt argumentasjonen til Aulie, i det innslaget var den satt på spisse.

  Og så har ikke hvordan hun bruker mediene noe å gjøre med realitetene i saken for 14 år siden, men den har noe å gjøre med hvordan hun bruker mediene hos Dorte og hos Mina.

 • Hjorthen
  13 March, 2007 - 6:09 pm | Permalink

  Tøft? Ja, kanskje? Lurt? Neppe?

  Men reduksjon av kommentarer er jeg helt i mot. Kan da ikke overlate showet helt til Undre og Habben? Statistikken er borte, glem at du har sett den. Den har aldri eksistert!

 • Hjorthen
  14 March, 2007 - 6:35 am | Permalink

  Hmmm…jeg noterer meg ellers at det åpenbart er høyst blogg-umoralsk å gå etter googletreff, og at denne posten i noens øyne sender meg inn i obs-klassen sammen med Peter Andrej?

  Nå kan jeg sikker skylde meg selv siden jeg jo definerer meg selv som google-hore lenger oppe i kommentarfeltet, om enn litt spøkefullt? Men denne posten er da strengt tatt ikke så annerledes enn det jeg driver med til vanlig, nemlig kommenterer det som måtte være i nyhetene og på alles lepper?

  Jeg burde kanskje latt den være fordi den muligens ikke er morsom, men sorry altså, jeg kommer ikke til å droppe saker bare fordi de kanskje kunne komme til å generere google-treff og forstyrre andre bloggere med høy moral og evne til moralisering.

  Forøvrig har ikke denne posten dratt særlig med google-treff såvidt jeg kan se av statisitikken. Det tar jo litt tid før den blir indeksert, og innen den tid har vel de som er interessert i å finne ut hvem det er som blir anklaget av Aulie funnet det ut på annet vis. Jeg må nok stole på herrene Rudberg og Conradi for å dra inn googlefolket i fremtiden også tenker jeg.

 • 14 March, 2007 - 7:39 am | Permalink

  neida neida jeg syns den var morsom.

  når det gjelder treffhoring er jeg vel aktiv hvis det får meg til å få lesere av det jeg faktisk skriver.

  men jeg kan love deg at de er raske de som er innom på let etter rompe eller kjendisnavn og det eneste de finner er en lang sak uten bilder om banalitet og kunst og slikt.

  på den måten har jeg følelsen av at jeg ikke har lesere i det hele tatt disse to dagene. nåvel, nok om meg.

 • Hjorthen
  14 March, 2007 - 7:51 am | Permalink

  Nå var det ikke deg jeg tenkte på som bloggmoralist da 😉

  Har du fått pakke i posten nå forresten?

 • 14 March, 2007 - 7:57 am | Permalink

  nei jeg har ikke det.
  jeg lurte på om jeg skulle spørre i tilfelle den var kommet bort i posten, men det mest sannsynlige er jo alltid at pakken ikke er kommet seg ut av huset, og hvem vil mase.

 • 14 March, 2007 - 7:59 am | Permalink

  Ha ha, morsomt at Mihoe har blitt purist.

 • Hjorthen
  14 March, 2007 - 8:03 am | Permalink

  Fr.Martinsen: Den er ihvertfall sendt, men det er ikke fryktelig lenge siden. Med den effektiviteten posten visstnok har om dagen så betyr vel ikke det annet enn at den forhåpentligvis er fremme i løpet av uka.

 • tb
  14 March, 2007 - 8:39 am | Permalink

  Fr.m og hjorthen: Uoveveid tror jeg vel neppe at Aulies uttalelse var. Tror ikke det liksom plutselig datt ut av henne, nei. Og jeg er ikke en gang enig med meg sjøl om dette. Og hun har jo en usedvanlig dårlig sak, svak sak, så det var sikkert uansett dumt av henne. Men hvis hun nå snakker sant, så kan jeg ikke dy meg for å synes at det er litt tøft hvis et par urbane hurragutter av denne typen får svi for å ha putta rohypnol i hvitvinen. Og kanskje det kan få noen flere jenter til ikke å vente i 114 år, eller hva det var, også, selv om overgriperne er kjent fra omslaget av Se&Hor? Hvis hun derimot ikke snakker sant (tror dere hun lyver, forresten?), så bekrefter det jo i tilfelle alle mine fordommer mot dette mennesket. Men så var det de fordommene jeg prøvde å legge litt til side da, og når jeg gjør det, så sitter jeg med de blandede følelsene i saken. Hurragutter med tvilsomt trav i forhold til kvinner, bør ikke føle seg trygge. Synes jeg. Sjøl om jeg gjerne hadde sett at offeret var mer tillitvekkende enn i dette tilffellet. Men da er jeg med en gang over i den Aftenposten-båsen der jeg ikke vil være, med å betvile offeret fordi hun har hatt for kort skjørt, liksom. Selv en drittsekk kan bli voldtatt, og det er like jævlig. Det at hun eventuelt er en drittsekk, har ingen ting med saken å gjøre?

  Hva sa Aulie hos Dorthe, forresten

  Siden jeg antar at denomtalte pakken er en Waits-pakke, håpeer jeg inderlig at posten gjør jobben sin! Noe som dessverre ikke er none selvfølge lenger, trekvart-privatisert og forfallen som den etaten er.

  I tillegg til de omtalte blandede følelsene sitter jeg forresten dessuten utover kveldene og leser biografien over din nesten-navnebror Johan B. Hjort; Fri mann, heter den., og anbefales. Ypperlig historieskriving, og dessuten på Mammutsalg. (Jepp, dette var en digresjon. Slike blir nødvendige når man har en kvote som skal fylles)

  Og vips, der var dagens kvote fyllt! 🙄

 • Hjorthen
  14 March, 2007 - 9:47 am | Permalink

  Denne Aulie-saken er ei skikkelig suppe da.

  I følge Vær Varsom-plakaten så er det vel rimelig åpenbart at det er feil å offentliggjøre navnene på de to skyldige, så den saken er vel grei? Og skikkelig komisk blir det når Dagbladet får en blogger til å “rase” mot Elden som truer alle som har skrevet navnene med søksmål. Bloggeren omtales som 29 åringen, til tross for at han visstnok opererer med fullt navn på bloggen sin. Er nesten sånn at jeg lurer på om ikke mediene bare burde latt denne saken ligge, siden alt de skriver om den blir ufrivillig komisk når de ikke kan skrive navnene på hvem hun har “outet”, selv om “alle” jo vet hvem det er nå?

  Men altså: Jeg er sikker på at Aulie har opplevd noe ubehagelig sammen med de to herrer, og det kan godt være at de har vært både ufyselige og gått over streken. Samtidig så kan det vel hende at de har en annen opplevelse av hva som skjedde?

 • 14 March, 2007 - 10:43 am | Permalink

  Hm hm.
  Det er jo et minefelt dette, å skulle uttale seg i skriftlig form her.

  La meg si det slik: jeg merket raskt at jeg hadde villet trekke meg som jurymedlem for Aulie, jeg ville ikke kunne vurdere en sak uten å la meg merke av hennes offentlige bilde.

  Og ja, jeg unner hver og en en redelig behandling.

  Jeg har brukt endel tid på å tenke på hva det er som gjør henne mindre troverdig for meg, og det er ikke så enkelt som den rompa.

  Enda mer interessant syns jeg det er hvordan de to mennene blir vurdert ulikt, uten at folk tenker på det en gang. Bare ett navn blir nevnt, tror jeg har 30 eksempler på det av folk jeg snakker med, de trekker frem akkurat samme navn som eksempel av de to. Dette handler om hvem vi vil tro noe sånt om, altså vrengebildet av hvordan vi ser på Aulie som offer, hvordan ser en overgriper ut.

  Mulig det ikke var uoverveid, men det er i alle fall sånn hun valgte å fremstille det selv etterpå, det sier jo mye også.

  Hvordan så programmet ut? Det blir ikke det samme å skrive det. Men rompefokuset var ekstremt, med kameravinkling, rompens positur som blir skutt ut og opp, hun viser hvordan hun trekker buksa opp i skrittet, hun vrikker, duver, hun trekker buksa ned foran, det er det nærmeste du kommer porno stående med buksa på. Og så Aune Sand som forteller at hun fikk en omgang hun sent vil glemme og hvordan hun ler kokkett og legger vekt på at hun ikke ville først.

 • 14 March, 2007 - 10:49 am | Permalink

  Jeg satt og kokte på det innlegget så lenge at jeg ikke så det siste innlegget til Hjorten.

  Det er helt klart feil å oute navnene på lufta eller noen andre steder, og den bloggeren blir jo bare latterlig. Det holder hverken juridisk eller moralsk, det er jo barnehagemoral: hun sa det først.

  Jeg syns ikke mediene skulle la den ligge, det er nok av egentlige interessante aspekter ved den.

  For ikke å snakke om de tabloide da.

 • 14 March, 2007 - 4:12 pm | Permalink

  Om man har noe på hjertet som man synes fortjener å bli lest, bør man jo bare juble for høye treff.

  Og selv om jeg er for gammel for Gullars, så synes jeg har hører hjemme i den kategorien.

  Altså en som fortjener høye treff for det han har å si.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: