web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

David James etterlyser homofile fotballspillere

David James

Fra og med neste sesong så blir det ulovlig med homofobe tilrop på engelske fotballbaner, så verden går jo fremover på sitt vanlige skeive vis, men fortsatt så er vel Justin Fashanu den eneste profilerte fotballspilleren på høyt nivå som har stått frem som homofil. Det gikk jo ikke så bra. Karrieren hans gikk i dass, og noen år senere tok han like godt og hengte seg.

Nå er det slettes ikke sikkert at det er så veldig mange homofile fotballspillere, men noen må det jo være. David James, tidligere landslagskeeper for England, oppfordrer dem nå til å komme ut av skapet. I The Guardian skriver han:

I have a number of gay friends and although they wouldn’t want me shouting from the rooftops about their sexuality, I’d like to encourage them to come out. I accept that it’s easy for me to say that, but how many more years will it be before we can talk openly about gay men playing professional football?

Solskjær og RonaldoNåvel. Jeg tror ikke tiden er helt inne for dette i England ennå, selv om Ronaldo og Solskjær har et følsomt øyeblikk på bildet her.

Nei, det er nok greiere i Norge da, hvor vi jo allerede har en klubb som er reservert for homofile.

David James hevder at det er flust av penger som bare ligger der og venter på den første som står frem som homo i Premier League, men det er jeg ikke så sikker på. Okay, Christiano Ronaldo kunne nok tillatt seg å være så homo han bare ville, og kunne kanskje tjent en ekstra slump på det også. Kanskje David Beckham også når han var på topp. Men tror noen virkelig at noen ville gitt Gary Neville en krone ekstra i sponsoravtaler om han kom ut av skapet? (Om han nå bare hadde vært i skapet da…)

Martina Navratilova hevdet i sin tid at hun tapte 12 millioner dollar i sponsorinntekter etter at hun sto frem som lesbisk. Det er mulig, men det var ikke først og fremst fordi hun var lesbisk tror nå jeg. Det var nok heller fordi hun var lesbisk, OG Martina Navratilova. Hadde Anna Kournikova stått frem som lesbisk ville hun kanskje i stedet kunnet plusse på disse 12 millionene med dollar til sine sponsorinntekter. Særlig hvis hun sto frem sammen med Maria Sharapova.

Men er det lettere for dommerne å være homofile? Sannsynligvis ikke, men sjekk denne snurrige karen da dere!

Guri! Han heter visst Jorge José Emiliano dos Santos, og om han er homo vet jeg jo ikke da. Men han er absolutt morsommere å se på enn Tommy Skjerven. Jeg er dog litt usikker på hvordan Erik Panzer Hagen hadde reagert på å bli utvist av denne spirrevippen?

7 Comments

 • 17 April, 2007 - 11:56 am | Permalink

  Faen mann! Han har jo løpesettet ditt.

 • Hjorthen
  17 April, 2007 - 5:16 pm | Permalink

  Ronaldo ja?!?

  Det slår meg også hver gang jeg ser ham at det er akkurat som å se meg selv i glansdagene på Tangen.

 • 17 April, 2007 - 10:59 pm | Permalink

  Det er vel berre å slå fast: Dans er meir underhaldande enn fotball.

 • Hjorthen
  17 April, 2007 - 11:41 pm | Permalink

  For homoer?

 • Noah Alexander
  3 March, 2009 - 8:09 pm | Permalink

  It is many gay fotbalplayers around the world, so I think it’s time to make a revelution:P (a gay one:)

 • 10 July, 2010 - 11:57 am | Permalink

  Anna Kournikova has pretty face and nice curves too.”‘;

 • 10 July, 2010 - 6:35 pm | Permalink

  Hvem er den staute, mørke karen på bildet øverst? 😎

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: