web analytics

God kveld Norge

I Lørdagens utgave av revolverjournalistmagasinet “God kveld Norge”, med den skarpskodde Dorthe Skappel som programleder, tok man opp den nå velkjente saken omkring farskapet og blodprøvene til John Alieu Carew. Som kjent har en kvinne hevdet at Carew er far til hennes barn. Carew nekter, og har inntil nylig også nektet å avlegge blodprøve for å bevise sin uskyld. Hittil så har man måttet lete med lys og lykte etter noen som mener at Carew har oppført seg voksent i denne saken, naturligvis med unntak av Per A.Flod og Carew selv, men nå har altså Dorthe Skappel kommet til unnsetning. I Lørdagens reportasje gjør Skappel et poeng i å sammenligne Carews sak med de velkjente sakene som med jevne mellomrom dukker opp i engelsk presse. Jeg tenker på disse “kiss and tell” sakene, hvor kvinner forfører, eller blir forført av berømte fotballspillere og snakker om det til media etterpå for antatt klekkelige summer. Med andre ord er det, ifølge Skappel, egentlig Carew som er den lidende part her. Koblingen til “kiss and tell” sakene antyder jo at kvinnen som hevder at Carew er far til hennes barn kun er ute etter penger og berømmelse. Stakkars John Carew, som ikke kan sette barn på noen og nekte og forholde seg til det uten at kvinnene forteller om det etterpå liksom!

Som vi har vært inne på før her på bloggen, det ER synd på kjendisene. De lever et liv i slit, svette og forsakelse slik at vi “vanlige” mennesker skal ha noe annet å bekymre oss om enn krig, død og sult. Får de noen takk for sin innsats? Nei, i stedet blir de hengt ut til spott og spe for hvert minste lille feilskjær de måtte begå. Heldigvis har vi journalister som Dorthe Skappel som virkelig står på for de svakeste i samfunnet vårt!

Ikke gi deg Dorthe!

PS. Onde tunger vil ha det til at grunnen til at John Carew ikke ville avlegge blodprøve og nektet ethvert kjennskap til sitt farskap er at han trodde han hadde hatt seg med Daniel Braaten og ikke denne kvinnen. De er jo unektelig ganske like på håret…

One comment

 • Anonymous
  13 September, 2004 - 9:09 am | Permalink

  Godt vi har kritiske journalister som Fru Skappel, ja, som kan forsvare våre uskyldige, modige, modne og ansvarsfulle helter mot simple angrep fra griske og utspekulerte kvinner! Skal det ikke være lov å sette unger på noen og stikke av heller lenger nå da?? Ikke en gang når man er fotball-helt?! Herregud, LITT må da våre beste menn få lov til, så hardt som de har det?!

  Men Dorthe Skappel er et lys, et forbilde for oss alle i vår søken etter sannhet. Leste et langt intervju med henne i Magasinet til Dagbladet her i sommer en gang, og det var imponerende greier! Føltes akkurat som å spise en stor porsjon luft til middag…

  trond b

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: