web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Reino oppretter forening

 Jeg er sånn halvveis inneforstått med at det er forventet enkelte ting av meg der ute i samfunnet, og da særlig siden jeg har unger. Ja, ihvertfall Potensielt har jeg noen av dem, men DNA testene er ikke klare ennå, så jeg forholder meg rolig enn så lenge.

Det er mye mas om at man må stille opp i lag og foreninger, ta verv, møte på dugnader, og selvfølgelig, betale masse penger i medlemskap.

Norge er sannsynligvis det landet i verden som har flest lag og foreninger i forhold til innbyggertallet, og skal vi befeste denne fantastiske posisjonen, er det bare å stille opp folkens. Ta med egen gressklipper, rive, spade, kost og kake" (evt dong hvis du har tenkt å pule i busken når mørket faller på)

Særlig i de små miljøene er dugnadsånden enorm, og de sosialt vellykkede kan boltre seg fritt med sine begrensede kunnskaper om beleggningsstein og hoppetusser, vinkelslipere og fucksia. 

De som sliter med seg selv og ungene sine holder seg elegant hjemme i selskap med valiumen og skrumplevra si.

Til og med taperne har foreninger. Alle som har en sykdom, en lidelse, eller rett og slett bare er tett i pappen, kan finne seg en forening som er opprettet akkurat for dem. 

Riktignok får dugnadsånden en ganske brå stopp når eksponeringselementet ikke er der lenger. Det er ikke fullt så glamorøst å gå til blodbanken, eller når det er snakk om å registrere seg som donor. Dette er selvfølgelig fordi det å gi blod, eller en brukbar tynntarm (hvis du skulle daue) er ganske anonymt, og skal de andre få vite om din heroiske innsats for de kjempesøte rhesusimmuniserte babyene, må du selv ta initiativ og skryte av deg selv. Men det er liksom ikke så veldig poenggivende å fortelle at man gir blod altså. Det er rett og slett ikke verdt bryet.

Uansett så har jeg tenkt å opprette en alternativ forening for alle som er lei av alt maset. Den skal hete "Dette gidder jeg faen meg ikke foreningen" og jeg har troen på at dette vil slå an. Dette kommer til å bli en forening uten noen som helst form for agenda eller formålsparagraf. Det eneste du trenger å gjøre er å sende meg 599,99 2 ganger i året, samt et bilde av deg selv. Jeg kommer til å opprette en hjemmeside der du får en artikkel om deg selv, med en masse jug om hvor bra og flink du er, og forøvrig vil du ikke høre noe mer fra meg. 

Påmelding: Skriv til: 

Reino Lever
Retardostien 666 000 (00)
Mongoby NORWAY

13 Comments

 • 1 September, 2007 - 1:04 pm | Permalink

  Norge er forenings- og dugnadslandet (var det ikke noe med at de fleste språk ikke har noe ord for dugnad?), og nå ENDA en forening, altså? Oh dear 🙄

 • Reino
  1 September, 2007 - 1:24 pm | Permalink

  Jill: Jepp! Jeg føler det er et skrikende behov.

 • Hjorthen
  1 September, 2007 - 5:47 pm | Permalink

  Ved første øyekast kan dette synes å være foreningen for meg, faren er at ved å melde meg inn i en forening kan det å gi faen begynne å bære preg av en viss plikt. Dermed kan foreningen fort virke mot sin hensikt. Med andre ord: Dette gidder jeg faen ikke være med på!

 • 1 September, 2007 - 7:36 pm | Permalink

  Heisann. Helt uavhengig av innlegget: har du et problem med feeden din? Den fanges ikke opp hos meg, tross riktig adresse.

 • Hjorthen
  1 September, 2007 - 10:26 pm | Permalink

  Problemet oppsto antageligvis i sommer når jeg ble nødt til å skifte host. Hadde samme problemet med Bloggrevyen og andre steder som henter feeden min, og antall feedlesere ble halvert over natta 😥

  Jeg vet ikke hva det kommer av, alt jeg kan foreslå er at du forsøker å slette feeden min, venter en liten stund, og så prøver å legge den til på nytt? Det funka ihvertfall hos Bloggportalen.

 • Reino
  1 September, 2007 - 11:05 pm | Permalink

  Det tullpratet der gidder jeg faen ikke å være med på Hjorthen. Jeg skjønner at du prøver å prute her, men skal jeg bli rik på denne foreningen, kan jeg ikke drive billigsalg.

 • 2 September, 2007 - 4:23 pm | Permalink

  Beklager, men “Dette gidder jeg faen meg ikke foreningen” eksisterer allerede. Og jeg er æresmedlem på livstid. Absolutt gratis.
  Kunne ikke melde meg ut om jeg ville, og alt det der.

 • Reino
  2 September, 2007 - 4:30 pm | Permalink

  Dette gidder jeg faen ikke å høre på Marina. Meld deg inn hos meg isteden! Jeg vet alt om dette. Det koster bare kr 599,99 jeg er litt i knip for penger så kontingenten går til et godt formål.

 • 2 September, 2007 - 5:32 pm | Permalink

  One.com godtar ikke at deres servere pinges. Har det samme problemet på et annet nettsted jeg har, var da i kontakt med One.com, de gav ingenbegrunnelse, gjorde det bare klart at deres servere ikke godtar å bli pinget. Mener å huske at det er på one.com du nå har hotell.

 • Hjorthen
  2 September, 2007 - 9:03 pm | Permalink

  Det stemmer det ja, og jeg er ikke helt fornøyd med dette. Irriterende hvis det er slik at mange lesere plutselig har mistet feeden min, og aldri får den tilbake. Mulig jeg må sende en mail til support. Adressen er jo den samme som før, så dette burde jo være grei skuring?

 • 3 September, 2007 - 12:31 pm | Permalink

  Du glemmer at alle foreninger pluss fryktelig mange mennesker med noe på hjertet har sitt eget tidsskrift. Vi må da være på tidsskriftstoppen også?

  Ser fram til første nummer av “Dette gidder jeg faen meg ikke lese” med fyldig dekning av det første medlemsmøtet, selvsagt med veldig mange bilder. Jeg gidder jo ikke lese blekka!

 • tb
  3 September, 2007 - 1:22 pm | Permalink

  Noe av det beste jeg har sett på NRK (før jeg oppdaga at jeg ikke får se NRK3 likevel, etter måneder med sjølros og reklame) , var en reportasje om narkolepsi, der det blant annet var innslag fra den engelske foreningen for narkoleptikere (er det ikke det de heter?), der de blant annet måtte ha fire (tror jeg det var) referenter for å få med alt i referatet, siden de hele tiden drev og sovnet midt i møtet. Sikkert ikke morsomt for dem det gjaldt, slik den intervjuede mannene til en av deltakerne ga uttrykk for at det ikke var morsomt at kona sovent oppe i middagsmaten hver dag heller, men …

  Antar at Dette gidder jeg faen meg ikke foreningen vil få et tilsvarende problem med referenter og slikt? På den andre siden blir det jo ikke stort å referere,siden ingen gidder å gå på møter.

 • Reino
  3 September, 2007 - 7:21 pm | Permalink

  Anne: Kommentaren din gadd jeg faen meg ikke å lese… så jeg fikk en jeg kjenner til å gjøre det for meg. Noe tidsskrift blir det selvfølgelig ikke snakk om. Det gidder jeg faen meg ikke. Men du har rett i at det nok er endel søppelpost ute og går.

  tb: Rart du sier det. Jeg starter altså en forening som potensielt kan bli den største som noen noengang har sett, og så vil det bli et problem med referenter? Dette blir en utfordring. Jeg har jo tenkt å avlyse en haug med styremøter så jeg MÅ jo ha en referent som ikke trenger å møte.

  Når det gjelder gjelder narkolepsiforeningen, så er foreningen “Dette gidder jeg faen meg ikke” et klart bedre alternativ, så “VÅKN OPP FOR FAEN!” og kom over til meg.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: