web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Nei

Lobbyen, Byens Beste Hotell, klokken 04.50 Natt til lørdag.

Gjest: Du er jo en mann som ser ut til å ha greie på det meste, jeg tenkte jeg skulle spørre…

Hjorth: Fyr løs.

Gjest: Vet du om det finnes noen damer som kommer til hotellet?

Hjorth: Nei.

Gjest: Så det har dere ikke?

Hjorth: Nei.

Gjest: Du vet ikke om noen som…

Hjorth: Nei.

Gjest: Nei?

Hjorth: Nei.

Gjest: Kan du hjelpe meg å finne ABC Startsiden på denne PC’en?!?

9 Comments

 • 8 September, 2007 - 12:15 pm | Permalink

  “Byens Beste Hotell”? Er du sikker? Ok, dumt spørsmål. I min pure ungdom var jeg ansatt på det andre hotellet, det eneste alternativet den gang og med en service som kanskje sto i stil med monopolsituasjonen. Gøy var det. Men damer hadde vi fixa, Hjorthen. Ærlig talt, en nattconcierge av din klasse må jo klare det.

 • 8 September, 2007 - 12:24 pm | Permalink

  God historie! Det minner meg om selgeren som kom til Ørstad og satt i baren på hotellet. Han spurte kelneren: er det noe liv her i byen i kveld da? Kelneren svarte: Nei, hun har reist til Volda.

  Btw: Takk for at du favorerte min gamle blog. Jeg har migrert til WordPess og håper du vil favorere mitt nye bloghjem også:
  http://technorati.com/blogs/www.terella.no

 • 8 September, 2007 - 4:18 pm | Permalink

  Hehe – du skal være en tålmodig sjel for å ha en jobb som din.

 • Hjorthen
  9 September, 2007 - 12:28 am | Permalink

  Vox: Jeg må med skam innrømme at jeg aldri har satt min for innefor Byens Andre Hotell, bortsett fra på Fru Olsen da, men det teller vel ikke. Så jeg er selvfølgelig inhabil. Vi har imidlertid fordelen av at vi er nyere, ligger bedre til,og har en superduper nattevakt. Dessuten er jeg ganske sikker på at vi har bedre mat. Kengurucarpaccio f.eks…nam! Så jeg våger påstanden selv om de sikkert er flinke oppe i Markegata også.

  Men hallikvirksomhet er en forretningsmulighet vi ikke har utforsket enda her nede i vannkanten. Jeg skal ta det opp på neste resepsjonsmøte.

  Renny: Har du flytta ja, det hadde jeg ikke fått med meg. Favorering skal fikses.

  Iskwew: Tålmodighet er fint. Det hjelper også med løpende utgifter og skranten sparekonto. Men fem og et halvt år på natta er egentlig nok. Ta dette som en jobbsøknad folkens, dere finner mailen min her et eller annet sted…

 • 9 September, 2007 - 10:35 am | Permalink

  Hjorthen: Jeg tror deg. Jeg har ikke vært innom Det Andre siden jeg jobbet der på tidlig 70-tall, så jeg har ingen referanser. Kenguru er forresten nydelig spise. Smakte det første gang i London for noen år siden. Ikke akkurat standardkost på norske restauranter.

 • 10 September, 2007 - 12:53 pm | Permalink

  Godt håndtert. Kort og greit.

 • Hjorthen
  10 September, 2007 - 6:44 pm | Permalink

  Det var vel strengt tatt ikke så mye mer å si 🙂

 • marit
  10 September, 2007 - 10:17 pm | Permalink

  Jeg syns faktisk han spurte ganske taktfult. “Døh, hvor går jeg for å få meg fitte” var spørsmålet jeg fikk en sen natt på byens beste hotell (men i en annen by…). Jeg svarte ganske høflig at det beste var nok å gå til sengs, og nei, jeg var ikke interessert i å være med til den sengen…

 • Hjorthen
  11 September, 2007 - 10:40 am | Permalink

  Joda, for all del. Han var jo ikke ufin på noen måte, det hele var vel egentlig ganske trist på en måte?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: