web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Vi mimrer om bedre tider…

Egentlig holdt jeg med Brann før jeg holdt med Odd, noe som i all hovedsak skyldtes to ting. For det første så hadde jeg lest i en fotballbok at Brann var Norges svar på Manchester Untited, og for det andre så sognet jeg til den “bydelen” på Skotfoss som spilte under navnet Brann hvert år under det sagnomsuste Skotfossmesterskapet. (De andre lagene der var Strong, Mercantile og Brodd. Var det ikke ett til forresten? Reino?)

Så det er klart det er morsomt med seriegull til Bergen for første gang siden 1963.

Men etter at jeg begynte å sykle til byen for å se Odd på Falkum så er det klart at lidenskapen og lidelsen, den ligger fortsatt hos de sorte og hvite. Det er morsomt når Brann vinner, og for hvert år som går her borte i ville vesten så blir det vel morsommere og morsommere også. Men jeg er ikke lei meg hele kvelden når Brann taper, slik jeg må skjerpe meg for å la være å bli når Odd går på en smell.

…og i år har det dessverre blitt litt for mange smeller. Håpet er fortsatt til stede, men alle solemerker tilsier nå nedrykk. Så tilgi meg folkens, men her må det mimres litt over den gangen tidene var bedre. (Men sangene like forbanna dårlige)

Edwin Van Ankeren for eksempel, han var ikke god å møte:

…og keeperen vår var faktisk så grei at han slang seg innimellom:

Skal man dømme etter Odde-sangene så må det vel innrømmes at nedrykk er fullt fortjent, men denne er da ikke så ille?

Og om det verste skulle skje så er det uansett rett opp igjen. Vi sees i 2009.

4 Comments

 • Reino
  24 October, 2007 - 7:37 pm | Permalink

  Jo, det var ett lag til tror jeg, men de var sikkert så dårlige at ingen kan huske navnet. Forøvrig er jo forklaringen din veeeeeldig logisk.

 • Hjorthen
  24 October, 2007 - 7:54 pm | Permalink

  Det er jo gjerne tilfeldigheter som styrer hvilket lag man ender opp med å holde med. Så sant man ikke er en motbydelig opportunist og velger å holde med det laget som vinner da.

  Jeg kom på det forresten, det var folka fra Grøtsund som spilte under navnet Ready hvis jeg ikke husker helt feil.

 • Reino
  24 October, 2007 - 8:15 pm | Permalink

  …kan ikke huske at de var ready noen gang, men navnet stemmer nok.

 • tb
  29 October, 2007 - 9:37 am | Permalink

  Sånn som styret/ledelsen i RBK holder på, er det like før jeg slutter å holde med noe lag i det hele tatt… Drittsekker. 👿

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: