web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Dere bestemmer, jeg skriver.

Man skulle kanskje ikke tro det, siden jeg jo nettopp skrøt av at jeg hadde rundet 2000 poster, men faktum er at jeg den siste tiden har slitt med å få alt jeg kunne tenke meg å blogge om ned på skjerm og ut i saiberspeisen. Ideer popper inn i skallen, men oftere og oftere forblir de potensielle bloggposter, enten fordi jeg ikke har tid til å skrive dem, eller fordi jeg er blitt for lat til å skrive grundig og ordentlig. Nåvel.

Sånn har jeg det i dag også. Nattevakta er ferdig, åttendedelsfinalen i Tordenbloggen er sparket i gang, og nå sitter jeg her og kan endelig forsøke å harve ned en bloggpost. Problemet er bare at jeg er trøtt, har antydning til hodepine, og burde karre meg i seng. Men i hodet har jeg en haug med potensielle bloggposter.

Så i dag skal jeg faktisk være fornuftig og komme meg til sengs, og mens jeg sover så kan dere, mine kjære lesere, bestemme hva som skal bli neste post på Hjorthebloggen. Interaktivitet er jo så voldsomt i vinden. Her kommer en liste over siste døgns ideer til bloggposter. Hvem av dem skal det bli?

Skal jeg skrive om:

1. Valget i Russland

2. Staff, menn og krisesentre

3. The Golden Compass og katolikkene som raser mot filmen

4. De fem filmene jeg har sett siden siste Hjorthen ser film-post

5. Den boka jeg leste ferdig i går kveld

6. En av de nye CD’ene jeg har gått til anskaffelse av og ennå ikke fått danset til arkitektur om.

7. Saken om den første kvinnen i Storbritannia til å bli dømt under den nye terrorismelovgivningen der borte.

8. En ny novelle i Løgn og forbannet dikt-sjangeren, inspirert av Bussmannen.

9. Julegavetips, slik jeg gjorde i fjor.

10. Ny oppskrift som dere kan imponere partneren med.

11. Kom med egne forslag, jeg er åpen for det meste.

15 Comments

 • 2 December, 2007 - 10:54 am | Permalink

  Julegavetips må det i hvert fall bli!

 • 2 December, 2007 - 11:35 am | Permalink

  Julegavetips! Jeg er helt lost in space når det gjelder det.

 • 2 December, 2007 - 12:01 pm | Permalink

  En av de nye cd-ene såklart.
  Kan vi velge hvilken?

 • 2 December, 2007 - 12:41 pm | Permalink

  Punkt 3. Jeg elsker når kristenfolket raser mot et eller annet, særlig filmer. Dobbelt så mye underholdning som bare å se filmen.

 • Kakekai
  2 December, 2007 - 12:47 pm | Permalink

  Heihei, jeg gleder meg til posten om Staff, menn og krisesentre.

 • carnil
  2 December, 2007 - 4:46 pm | Permalink

  Valgets kval *sukk* – tror du blir nødt til å skrive 10 bloggposter i løpet av kort tid. Skal du ikke være hjemmepappa nå? Da må det vel bli tid til blogging 🙂

 • 2 December, 2007 - 6:43 pm | Permalink

  Valget i Russland. GO GARY KASPAROV!

 • Tanteplante
  2 December, 2007 - 7:40 pm | Permalink

  Julegavetips! Din julegave er forresten i boks, det var slips du ønsket deg sant?? 😉

 • 2 December, 2007 - 11:29 pm | Permalink

  Skriv om Det gyldne kompasset og katolikkene!!

 • 3 December, 2007 - 12:40 am | Permalink

  En av de tre første, eller terrorismelovgivingen. Velg den du har en satirisk innfallsvinkel til, sånn som bare du kan. Og så slenger du ut en julegaveliste også, det koster ikke allverden – men gleder så mange.

 • Hjorthen
  3 December, 2007 - 1:31 am | Permalink

  Da ser det ut til at det er julegavetips folket vil ha, men da må jeg nok bare si “Føkk folket”. Ikke fordi jeg er imot demokrati, men fordi jeg er på jobb og her nytter det ikke å skrive noen post som innebærer ekstensiv bruk av bilder. Slik en julegavetips-post nødvendigvis må. Så da må det bli en av de andre, men jeg lover å ta for meg julegavetipsene så fort jeg er hjemme igjen og får anledning. (Og ikke sovner)

  Valget i Russland er vel nå avgjort, (som om ikke det var avgjort på forhånd liksom) og den posten burde kanskje kommet i forkant? Uansett så er det litt rart hvordan vi er veldig opptatt av det amerikanske valget, tidligere idag så jeg f.eks en bloggpost som stilte spørsmålet om Obama Barack virkelig er den beste kandidaten for amerikankse kvinner, men Russland og Putin er det ikke så mange som blogger om. Det var vel derfor jeg hadde litt lyst til å gjøre akkurat det. Men jeg lar den ligge for denne gang. Til Sigurd og andre som måtte være interessert så anbefaler jeg New Statemans russland-spesial. Informativt og bra saker: http://www.newstatesman.com/subjects/russia

  Staff, menn og krisesentere er nok en post som bare må ut, men kanskje ikke i natt, film bok og CD-anmeldelser kommer jo uansett, så de kan kanskje vente, mens saken om den kvinnelige terroristen kanskje kan ligge til hun har fått straffeutmålingen sin. Novella er jeg glad ingen ba om, mens oppskriften også kan ligge til en dag det er bloggtørke.

  Men siden et par stykker ønsker seg katolikker og kompass så må det vel bli den da…

 • 3 December, 2007 - 1:41 am | Permalink

  Løgn og forbannet dikt inspirert av meg? Hmmm… Her må man utdype. :mrgreen:

 • tb
  3 December, 2007 - 9:46 am | Permalink

  litt forsinket, men jeg stemmer på 7. (alternativt den om det gyldne kompasset..)

 • Hjorthen
  3 December, 2007 - 12:54 pm | Permalink

  Jeg rakk aldri å skrive om katolikker og kompass i natt, så da fikk dere viljen deres med julegavetips. Resten av det kommer vel etterhvert.

  Bussemann: Jeg kom bare på en episode som involverte en bussjåfør en dag jeg var inne og leste litt hos deg. Kan fort bli en posting av det en gang.

  …og tb: Nummer 7 kommer nok. Kompasset også.

 • 4 December, 2007 - 12:24 am | Permalink

  Lurt å spørre folk hva de vil ha, og så gi dem noe helt annet. Minner litt om Gerd-Liv Valla sin lederstil… Men for all del, gjør hva du vil. Bare ikke lat som du gjør noe annet.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: