web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Ti teite ting du kan ønske deg til jul hvis du kjenner noen som er dumme nok til å kjøpe den slags røbbisj til deg

Okay, siden julegavetips var øverst på ønskelista til dere kjære lesere, så skal dere jaggu meg få det også. Hohoho liksom. God jul, og to ganger på mandag. Vi får se om vi får tatt for oss noen av de andre potensielle bloggpostene etterhvert.

Men først altså julegaver. Myke pakker er fyfy. Har Tante Plante kjøpt slips i år igjen så vanker det bank. Nei, vi gutta trenger noe som stimulerer kreativiteten. Noe som får oss til å bli som barn igjen. Noe som får frem smilet over dobbelthaka. Nei, jeg snakker ikke om maltwhisky fra Islay, selv om det i seg selv er et utmerket gavetips. Jeg snakker om harde pakker for geeky gutter som nekter å innrømme at de har havna på vrangsida av førti. Og da aller helst sånne fullstendig unødvendige ting, som man aldri hadde brukt penger på selv, men som man altså egentlig og innerst inne har litt (veldig) lyst på. Og vi begynner hos ThinkGeek.

Ta for eksempel det evige spørsmålet om hvem som er kulest, tøffest, og hvem som ville vinne en fight. Ninja, eller Pirat? Nå kan du avgjøre spørsmålet selv ved hjelp av dette settet. For bare 30 dollar får du en oppblåsbar pirat, og en oppblåsbar ninja, som kan utkjempe kamper mot hverandre til døden skiller dem ad. Eller de kan slå seg sammen og kjempe mot en eventuell enda større ytre trussel. Dere vet, min fiendes fiende og alt det der. Her kan dere til og med se dem in action. Innrøm at dette ser kult ut da!

Men når kona vil ha deg til å slutte med lekene dine og ta oppvasken før Grosvold begynner så gjør du jo som hun sier. For selv om du er en tøff Ninja-kriger så er du også en tøffel. Men med disse Killer-rabbit-tøflene så er du ihvertfall den tøffeste tøffelhelten i gata! 35 dollar, og de får du også hos ThinkGeek.

Mobiltelefoner er jo blitt så fancy i det siste. Selv bestemora di har jo fått seg en ny Sony Ericsson med kamera og mulighet for å spille inn video. Hver gang hun skal bruke den må hun ringe deg på hustelefonen og be om hjelp, men mobil skal hun ha. Gamla. Så det er liksom ikke så fancy med fancy mobil lenger. Selv om de kan spille av video. Men det er jo jævla kjedelig å måtte sitte med den derre mobilen i hånda for å se film. Mye greier om du for eksempel kunne spenne den fast til håndleddet?

Som med denne MP4-klokka fra Firebox.com. Riktignok kan du ikke ringe med den, men hva skal du nå snakke med hu bestemora di om uansett? Du er jo opptatt med å se på film må vite! 2 giga internt minne har du til rådighet, og du kan spille musikk også, eventuelt fylle den med familiebilder og vise dem til folk som prater til deg på bussen. Så lærer de å holde seg unna til en annen gang.

Ifjor anbefalte jeg et sett med racing grannies til dere, men i år har de virkelig fått opp farten. En bilbane med to gamle damer i rullestol i stedet for racerbiler. Her går det unna! Hvem vil ta seieren hjem? Mormor i det blå pleddet eller farmor i det røde? Hvem vil kjøre ut i svingen? Hvem har mest penger i banken du kan arve? Kanskje kan du utfordre gamla til duell, kappkjøre om penger og kamferdrops og håpe at spenningen er det som skal til for å tippe henne over kanten?

Pupper er gøy. Det er ikke til å komme i fra, og kortspill er heller ikke av veien. Ofte er det imidlertid vanskelig å kombinere de to. Hvis du da ikke regner med mannepupper i helsetrøye da. For ordens skyld: Det gjør ikke jeg!

Men nå er løsningen her. Booby Match Card Game. 52 kort med 26 venstrepupper og 26 høyrepupper. Spillet går visst ut på å finne den matchende puppen, men hvem klarer vel å konsentrere seg om den slags? Men jeg håper virkelig disse kortene er vaskbare, for her kan det bli sikling.

Det er vel en viss fare for at din bedre halvdel ikke vil sette like stor pris på puppekorta, og hvis hun kommer over det hun tror er et vanlig pokerlag og oppdager at dere i stedet for å spille Texas Hold’em holder en hånd på snurrebassen mens dere prøver å finne de matchende puppene så er jeg redd det blir månelyst. Da kan det være greit å ha øvd litt på forhånd. Med en fjernstyrt måne fra X-treme Geek så bør du være godt forberedt.

Denne månen kan vise frem alle fasene, fra ny til ne, og lar deg bli kjent med alle månens landemerker. Den vil slå seg på automatisk i et mørkt rom, og så lyse i 30 minutter. Kjempefin som nattlampe hvis du er mørkeredd!

Okay, så er du forberedt hvis det blir månelyst. Men om kjevlet er med i bildet så vet du at det kan gå hardt for seg. I verste fall kan det bli blodig, og da er det best at du har noe du kan plastre sårene med. Men det er på tide å innrømme det: Donald-plaster er ikke kult lenger! Det du trenger er noe annet. Noe nytt. Noe som kan gi deg litt positiv oppmerksomhet der du sitter med kul i hodet og sår både her og der.

Og løsningen er heldigvis her. Du trenger baconplaster. Garantert å gjøre deg til midtpunkt i enhver sosial sammenheng. Også bare fem dollar da gitt!

Men vi vender tilbake til ThinkGeek igjen vi, for de er rett og slett gullegode. Vi som er litt glade i zombier, muligens fordi vi nattevakter føler oss beslektet med dem store deler av døgnet, vil garantert sette pris på dette her.

Zombier som gløder i mørket! Ni stykker er det, og de har lyst til å spise hjernen din. Det skumle er at siden de er så små som de er så har de en fair sjanse. Så pass på!

Og nå er vi på vei over i det virkelig meningsløse. Jeg er sikker på at du alltid har hatt lyst på en garasje på skrivebordet ditt, og at i den garasjen skal det stå en liten bil, og den bilen skal du kunne manøvrere med piltastene på tastaturet ditt. Kom igjen, ikke lyv, jeg vet du har tenkt tanken!?!?

Ikke det nei, men nå som jeg har plantet ideen i hodet ditt så har du lyst på det, ikke sant? Jeg vet at jeg har det, og det er altså i salg! Bare plugg garasjen inn i USB-porten, la kjerra lade i ti minutter, og vips så er du ready to go. Nesten like miljøvennlig som Petter Stordalen!

…og det tiende og siste julegavetipset i år? Vel, det er tomt for denne her i skapet nå.

Hører du Flopsy!!!

12 Comments

 • 3 December, 2007 - 1:31 pm | Permalink

  Herlig ønskeliste! Bestemor-race falt jeg for.

  Ser at vi er rimelig samkjørte på det siste ønsket.

 • 3 December, 2007 - 6:05 pm | Permalink

  Dödskaniner! Konstigt, jag har börjat rita killerbunnies och nu ser jag dom överalltt. Koolt :mrgreen:

 • Hjorthen
  3 December, 2007 - 7:50 pm | Permalink

  Kjetil: Og alle de andre gavene blir bare enda finere med litt Bruichladdich i skrotten!

  Stiftet: Jeg har kjempelyst på killerbunnies. Ikke rart de dukker opp over alt. Men de er litt skumle da 😯

 • 3 December, 2007 - 9:52 pm | Permalink

  Var det her jeg la den? Nå har jeg lett etter ønskelista mi hele helga, så det var godt du fant den. Men har du klussa med den? Så vidt jeg husker var det Dalwhinnie som stod nederst?

 • 4 December, 2007 - 12:52 am | Permalink

  Hvis jeg hadde blitt fersket med den poker-kortstokken, hadde jeg nok fått flush. Og kort stokk i ganske lang tid fremover…

  Forresten, de zoombiene – er de tillatt for barn fra 0 til 3 år? Trenger noe jeg kan legge under senga til toåringen når hun begynner å stå opp om natten for å leke. :o)

 • 4 December, 2007 - 1:09 am | Permalink

  Nei, nei! Laphroaig!

 • tb
  4 December, 2007 - 9:27 am | Permalink

  Hør på fruen, Hjorthen! 😀

 • 4 December, 2007 - 9:44 am | Permalink

  Bunny! Bunny! Og baconplaster til mannen 😀 :mrgreen:

 • Hjorthen
  4 December, 2007 - 10:45 am | Permalink

  Ja takk begge deler, vi er visst tomme for Laphroig også. Og gjerne en Dalwhinnie også. Har ikke smakt den, men den er sikkert fin!

  VIrrvarr: Baconplaster til mannen? Har han stemt på Flopsy i dag ❓ 😉

 • 5 December, 2007 - 1:47 pm | Permalink

  Men det dere egentlig trenger er en wii….

  *en kveld og man er hekta*

 • Hjorthen
  5 December, 2007 - 3:31 pm | Permalink

  Jeg kommer på besøk!!!

 • 13 December, 2007 - 10:53 pm | Permalink

  Bruichladdich 10 er vel ute av produksjon og Polets sortiment, men 12-åringen er etter min mening hakket bedre. Laphroaig 10 er kun sprit med røyksmak og fint lite annet, men Dalwhinnie er godsaker. Hyggelig å se at du har god smak! (Tør jeg anbefale en Ardbeg Airigh Nam Beist?)

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: