web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Julemusikk, peniser på barne TV, og dobbeltgjengere.

Ja,har jeg lovet dere julemusikk hver dag frem til jul så skal dere jo få det, men la meg bare få snakke om en ting som opptar meg litt først. Det har seg jo slik at nå som jeg er hjemme på formiddagen så blir det jo til at man har på TV-driten. Etter Date my mom så hender det at jeg lar Hagbarth få lov til å se på noe barne TV-greier. Han er egentlig mest interessert i reklamen, så her gjelder det å passe på. Får Citibank snusen i dette så blir han vel oversvømmet av tilbud om kredittkort og billige lån. Siden han ikke er ansvarlig for gjeld stiftet før han blir atten så håper jeg han kaster seg over dette og skaffer oss en Wii jo før jo heller.

Men altså Barne TV. Før var vi prisgitt Disney Channel, og jeg tilstår gjerne at jeg er litt småforelska i Kim Possible. Det er greit for Flopsy, vi har en sånn greie med at vi har laget hver vår liste med fem tegneseriehelter som vi har lov til å ha oss med hvis sjansen skulle by seg. Jeg har Kim Possible, Jessica Rabbit, Modesty Blaise, Elektra og Icemaiden på min liste. De fire første fordi de er hotte, og Icemaiden fordi hun liker jenter også.

Men nå har NRK startet sin Barne TV-kanal, og da blir det jo ofte til at det er den vi tyr til. Og ved første øyekast så er det jo ganske uskyldige greier. Ikke så mye action, og dårlig med sexy tegnefilmheltinner. Men gjett om jeg gjorde store øyne her om dagen når jeg oppdaget at de faktisk hadde en tegnefilm som går daglig der alle karakterene er hoppende mannlige kjønnsorganer!

Dere tror jeg tuller nå, men sjekk bare her:

Dette er karakteren som har gitt navn til tegnefilmen, Peppa Gris, men alle som noen gang har sett et mannlig kjønnsorgan ser jo at dette ikke er noen gris. Ikke la dere lure av den krøllete halen, dette vesenet burde selvfølgelig hete Peppa Penis i stedet.

Og hele familien til Peppa består altså av slike kjønnsorganer. Virkelig skremmende ble det imidlertid ikke før pappaen til Peppa Penis dukket opp på skjermen.

Det sies at vi alle, et eller annet sted på jorden, har en dobbeltgjenger. Et menneske som er klin likt oss selv. Det kan være litt skummelt å tenke på at et eller annet sted på finnmarksvidda finnes det antagelig en kortvokst og illsint same som er som en blåkopi av Reino. Et eller annet sted i Hollywood eller omegn finnes en kvinne som en gang, før hun ble ødelagt av alle de plastiske operasjonene, var kliss lik Minneapolise. Vel, dere kan tenke dere for et sjokk det var for meg å oppdage at min dobbeltgjenger befinner seg i en tegnefilm kalt for Peppa Penis… her er pappaen i den lille penisfamilien:

Akk ja…jeg tror vi heller kjører litt julemusikk. Skjønt, dagens sang er ikke egentlig noen julesang. Jeg mener jeg leste noe i avisa her om dagen om at noen hadde funnet ut at en overveldende del av gavene vi får er noe forbanna møl som vi aldri har ønsket oss, og som mest sannsynlig blir stuet innerst i skapet helt til neste jul. Da pakker vi det inn på nytt og gir det videre til en annen stakkar. Noen gaver er rarere enn andre dog, John Prine f.eks fikk et år en skilsmisse til jul. Det resulterte i at han gikk ut og kjøpte seg en modelljernbane, for det hadde han aldri hatt før, og sammen med en kompis spikret han den fast på spisestuebordet. Bare fordi han kunne.

Det resulterte også i denne sangen her, som altså ikke er noen julesang selv om det dukker opp både julekort og juletre i teksten. Fin er den uansett.

21 Comments

 • 19 December, 2007 - 2:19 am | Permalink

  Det var noe herlig lordxete over denne.

 • Hjorthen
  19 December, 2007 - 2:25 am | Permalink

  Ja, jeg tok meg underveis i å tenke at dette ble en litt blodfattig kopi av Lorden. Han har nok rett i at han har påvirket bloggsfæren i lordete retning ja…den kødden 😈

 • 19 December, 2007 - 2:52 am | Permalink

  Blodfattig vet jeg da ikke. Du tar det igjen på grammatikken! :p

 • tb
  19 December, 2007 - 9:50 am | Permalink

  Så lenge du ikke er kåt på Peppa Gris, så er vel alt ok?

  Peppa Gris er litt av en kult-figur i familien hos oss etter hvert, og særlig Bæssfar Gris har en høy stjerne.

  Bra julemusikk forresten.

 • 19 December, 2007 - 1:17 pm | Permalink

  Ivers: Nåvel, det hender nå vi svikter litt på grammatikken her hos meg også da. Det må nok sies!

  tb: Alt er jo forsåvidt ok, men siden Pappa Peppa er min dobbeltgjenger må vel det bety at jeg ser ut som en pikk? Ikke bra!

 • 19 December, 2007 - 1:44 pm | Permalink

  Knis!!
  Jeg ble innmari nysgjerrig på hvilke tegneseriehelter Flopsy har på sin 5-liste!?
  Datter var i Disney World med sin far nylig, hun var lykkelig over å ha fått autografen til Kim Possible (ja, vi er litt barnslige i skorpionfamilien). Kanskje du burde ta en tur dit, Hjorth?

 • Hjorthen
  19 December, 2007 - 2:23 pm | Permalink

  “Jeg ble innmari nysgjerrig på hvilke tegneseriehelter Flopsy har på sin 5-liste!?”

  Du mener i tillegg til Pappaen til Peppa Gris?

 • 19 December, 2007 - 3:12 pm | Permalink

  Ja, Pappaen til Peppa Gris blir vel for syns skyld kanskje blir satt på lista. Flopsy må nok svare på dette selv tror jeg…!

 • tb
  19 December, 2007 - 3:16 pm | Permalink

  Pappa Gris er en bra mann, han! 😎

  Skal tro om BÅDE Mandrake og Lothar står på Flopsys liste?

  Ellers ser jeg at Hjorthen ikke er geriatrisk nok til å ha med Månestråle på sin liste…

 • 19 December, 2007 - 3:41 pm | Permalink

  Sølvpilen vil alltid befinne seg på min toppfive tegneseriehelt-liste.
  Betyr det at jeg er geriatrisk?

 • tb
  19 December, 2007 - 3:54 pm | Permalink

  … med lesbiske tilbøyeligheter? Og sans for lett bondage, kanskje? 😳 Hvis du har Månestråle på ei sånn liste som Hjorthen operere med i alle fall..

  Trodde bare at Sølvpilen, inkl stadige scener med Månestråle, m. skinnskjørt med splitt opp til perleporten eller deromkring, bundet til marterpelen, mest var noe vi gamlinger husker og sikler over? 🙄 Gjorde et uutslettelig inntrykk på oss unge “menn” først på 70-tallet i alle fall…

 • Hjorthen
  19 December, 2007 - 5:02 pm | Permalink

  Ojojoj…hvordan kunne jeg glemme Månestråle?!?!?

 • 19 December, 2007 - 7:34 pm | Permalink

  Ikke bare er det en hoppende penis, det er en hoppende penis i KJOLE.

  😯

 • 20 December, 2007 - 12:28 am | Permalink

  Jamen, jeg nevnte da ikke Månestråle! Splitten i skinnskjørtet hennes var jeg virkelig ikke interessert i! Det var Sølvpilen jeg mente, han indianergutten. Broren til Månestråle? Het han ikke Sølvpilen da. Han var en skikkelig helt vaffal. Og Fantomet da, jeg var litt sjalu på Sala en periode, husker jeg. Tegneserier var nok mye bedre før…
  *geriatrisk*

 • 20 December, 2007 - 12:46 am | Permalink

  Der spolerte du mitt forhold til barne-TV. Jeg tror forøvrig at den krøllete greia bak der er et kjønnshår…

  Om dobbeltgjengeren ligner på deg eller ikke, det tør jeg ikke å svare på. Jeg har ikke sett kjønnsorganene dine enda.

  Forresten, jeg har Månestråle foran Jessica Rabbit på min liste. Modesty blir litt skummel, men fryktelig lekker i våtdrakt. Og kanskje Batgirl (hvis hun teller) og Dolly Duck (høyhælte sko og håndveske… nammenam!).

 • 20 December, 2007 - 8:42 am | Permalink

  Åh, Sølvpilen..! *henført*

  Artig post og penis-gjengen har jeg gått glipp av, men så har vi ikke digital-TV (heldigvis).

  Bra sang, aldri hørt om artisten. Jeg kjenner en som fikk skilsmisse i 40-årsgave. Selv ventet jeg til 2. juledag. Litt hensyn kan man jo ta.

 • tb
  20 December, 2007 - 11:42 am | Permalink

  Skorpio: Ja, beklager, nøyere lesing viser sjølsagt at du har helt rett, du nevnte ikke Månestråle. Det er bare det at hver gang jeg hører ordet Sølvpilen, ser jeg bare den skjørte-splitten til Månestråle. Beklager, gammel krigsskade, tror jeg. 😕

  Hvorfor nevnet ingen Magica, når vi snakker om tegneserie-sexbomber? Magica fra Tryll, hun er da virkelig brennheit; skummel, handlekraftig, svartkledd, myssstisssk, temperamentsfull; kort sagt HEIT som selve Vesuvio…

  Og hvis jeg nevner prinsesse Aima av Kalimanko så er det ikke fordi jeg er SÅ geriatrisk, men fordi vi haadde en bunke med gamle Nynorsk Vekeblad på hytta da jeg var barn

 • OJ
  20 December, 2007 - 2:15 pm | Permalink

  Beklager å ødelegge penis-analogien her, men er det ingen som har lagt merke til at det er to hull i snuten på grisene og ikke bare ett. Lenge siden dere vasket utstyret ordentlig, gutter?
  😉

 • 20 December, 2007 - 2:20 pm | Permalink

  Uhm… nå fikk jeg lyst å si noe, men jeg tror jeg skal holde kjeft.

 • 20 December, 2007 - 3:15 pm | Permalink

  Håper virkelig Fru Ut leser denne, siden jeg påpekte akkurat det samme om Peppa Gris for et års tid siden. Det er ikke bare meg! Og Playhouse Disney er ikke å forakte hvis dere får inn den. Little Einsteins, Pokoyo og Stanley er helt ok. Men Lazy Town er noe jævlige greier.

  Ellers har det jo vært Katjakaj og Bentebent nesten hver dag i jula 😀

 • Hjorthen
  20 December, 2007 - 4:27 pm | Permalink

  OJ: Etterhvert som denne grisen har blitt feitere og feitere så er det ikke så ofte man får et glimt av den der penisen, speilet er jo alltid fullt av damp når man kommer ut av dusjen også.

  FredUt: Little Einsteins har vi sett noen ganger, det er helt okay ja. Men vanligvis så er det jeg som bestemmer, og da blir det Date my mom som ruller over skjermen 😆

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: